• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.02.2024

19:31

Devojka (24) nakon udesa pala sa 30 metra visine! Uhapšena dva Makedonca - Jedna stvar je misterija!

EPA

Vesti

Devojka (24) nakon udesa pala sa 30 metra visine! Uhapšena dva Makedonca - Jedna stvar je misterija!

Podeli vest

Srpkinja (24) uspela je da preživi pad sa visine od 30 metara nakon što je, pod nerazjašnjenim okolnostima, pala sa mosta nakon saobraćajne nesreće u Švajcarskoj.

Dva muškarca poreklom iz Severne Makedonije, koja su sa Srpkinjom bili u plavom BMW-u su uhapšena.

Srpkinja je zadobila teške povrede i nalazi se u bolnici.

Nesreća se dogodila u četvrtak uveče, kada se BMW u kome su bile tri osobe sa Balkana udario u zaštitnu ogradu na mostu.

Jedan očevidac ispričao je za švajcarske medije da je video Srpkinju kako nakon nesreće stoji na mostu.

"Video sma je kako stoji, delovalo je kao da nije povređena. Nisam video krv, nije bilo ničega", rekao je on.

Očevidac je zatim dodao da kada je prošao pored auta nije video da su u njemu dva Makedonca.

"Pomislio sam da je to mlada žena koja je razbila tatin automobil. Držala je ruke iza glave, bila je šokirana, nisam video da je bila povređena", rekao je on.

Nakon toga policija je saopštila da je Srpkinja pala sa mosta sa 30 metara visine.

"nekoliko minuta kasnije policija i hitna pomoć su prošli pored mene. Pomislio sam da je neko već pozvao policiju. Ja sam sutradan pozvao policiju, ispričao sam im isto što i vama", kaže vozač koji se našao na licu mesta.

On sebe krivi što te noći nije stao i pomogao devojci.

"Nije izgledalo kao da je u opasnosti. Stalno se pitam da li je trebalo da joj pomognem. Da sma to uradio, da li bih i ja bio na zemlji. Molim se da se ona oporavi", dodao je očevidac.

Ono što ostaje misterija u celoj priči je kakva je veza dvojice uhapšenih Makedonaca sa padom mlade Srpkinje.

Više detalja biće poznato kada se završi istraga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija