• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Valjevska posla/Informer

20.03.2024

14:57

Predao se pucač: Posle četiri dana potrage stavljene mu lisice na ruke

Društvene mreže

Vesti

Predao se pucač: Posle četiri dana potrage stavljene mu lisice na ruke

Podeli vest

Valjevska policija uhapsila je muškarca, koji je pre četiri dana pucao kod Studenta!

Kako Valjevska posla nezvanično saznaju, izvršilac pucnjave kod Studenta, koja se dogodila u subotu, 16. marta, oko sat vremena pre ponoći, predao se jutros policiji. Time je potraga za NN licem, koja je trajala 4 dana završena.

Još se ne zna identitet osobe koja je upucala mladića S. T. rođenog 1999. godine iz Valjeva, koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede u predelu leve lopatice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ValjevskaPosla (@valjevskaposla)

Nakon pucnjave, prethodnih dana, objavljeno je dosta oprečnih informacija u medijima vezano za sam događaj. Pojedini mediji su prvo objavili da je S. T. upucan iz vozila koje se kretalo, potom da su obojica – i izvršilac i S. T. bili van vozila kada se pucnjava dogodila. Špekulisalo se i o broju ispaljenih hitaca te večeri, jer se prvo spominjalo da su bila dva, a zatim tri ispaljena hitca.

Pre dva dana su neki mediji, pozivajući se na izvore bliske istrazi, objavili informacije da je policija privela više osoba u sklopu rasvetljavanja događaja, kao i da je zaplenjeno više vozila radi veštačenja.

Nezvanično sazanjemo i da je S. T. juče pušten sa lečenja iz Opšte bolnice Valjevo.

Do dan danas se ni Policijska uprava Valjevo, niti Tužilaštvo, nisu zvanično oglasili vezano za ovaj događaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija