• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

23.03.2024

19:41

Stefanove ubice u bekstvu mesec dana! Raspisana poternica, a od njih ni traga ni glasa

Instagram/MMA savez Srbije

Vesti

Stefanove ubice u bekstvu mesec dana! Raspisana poternica, a od njih ni traga ni glasa

Podeli vest

Stefan Savić (23), reprezentativac Srbije u MMA i osvajač bronzane medalje na Svetskom prvenstvu, ubijen je u noći između 24. i 25. februara na Dorćolu. Osumnjičeni za brutalno ubistvo mladića su Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23) koji se nalaze u bekstvu već mesec dana. Iako je policija za njima raspisala poternicu, od njih još uvek nema ni traga ni glasa!

Snimak brutalnog ubistva u centru Beograda, na kojem se vidi Stefan Savić kako trči niz Dobračinu ulicu dok ga jure dvojica muškaraca. Međutim, napadači su ga sustigli i naneli mu fatalne povrede nožem.

- Stefan je uboden ispred kluba dok je bio okrenut leđima. Njegova rana je neprestano krvarila dok je trčao i pokušavao da se spasi od svojih napadača. Zbog teške povrede, Stefan više nije mogao da izdrži i napadači su ga sustigli i krvnički ubili, izboli su ga više od 15 puta - navodi izvor upoznat sa slučajem.

Foto: Informer/Instagram

 

"Daj, nećemo valjda to da rešavamo ovde""

Trener se prisetio sukoba Stefana sa njegovim ubicama koji se dogodio pre dve godine, kada je borac bio "sateran uza zid" jer mu je drug bio mučki prebijen. Prema njegovim rečima, ovaj sukob navodno je bio motiv za ubistvo talentovanog borca.

- On je oduvek bio pravdoljubiv. Pre dve godine, njegov drug je bio mučki prebijen od strane više ljudi i bačen u reku. Stefan nije mogao samo da ode kući. Rekao mi je tada: "Učitelju, kako posle toga mogu samo da odem kući? Džabe mi sve što radim, sutra za moju budućnost, za bilo šta". Dečak je izašao iz vode potpuno izmučen, mokar i krvav, ispred Stefana. On mu je tada prišao i upitao: "Ko ti je to uradio? Šta ti se desilo?" Mladić mu je odgovorio, nakon čega im je Stefan lepo prišao i pitao ih: "Ajde što ste ga prebili, ali zar ste morali da ga bacite u reku?" Onda je usledila svađa, pa i tuča koja je kasnije eskalirala u ono što se desilo. Stefan je iz te tuče izašao kao pobednik, ali možda izvršioci nisu mogli to da podnesu, i ovo je epilog - tvrdi Ćosić.

Ističe i da Stefan svoje ubice nikada ranije nije video, te da su se nakon tog sukoba od pre dve godine par puta sreli u gradu, ali nije bilo nikakvih incidenata.

Foto: Informer

 

 

- Kobne večeri kada su se sreli, Stefan se nasmejao, podigao ruke i rekao: "Daj, nećemo valjda to da rešavamo ovde". Takav je on bio, uvek je nastojao da izbegne sukobe, nikome da ne učini nešto loše. Velika tuga - navodi neutešni trener.

Ispovest trenera, pročitajte u odvojenoj vesti.

Teško ranili mladića koji je hteo da spasi Stefana

Mladić kojeg su ubice teško ranili je Stefan M. (32) trener ubijenog Stefana naziva junakom. U trenutku kada su ubice nasrnule na žrtvu, Stefan M. je prolazio kolima. Kada je video tuču, Stefan M. je pokušao da spasi MMA borca rečima: "Pustite momka!", međutim, napadači su nasrnuli i na njega i uboli ga u noge i grudi.

Stefana M. su policajci zatekli krvavog u automobilu na Terazijama nekoliko minuta nakon ubistva. Policajci su zaustavili automobil "fiat 500" oko 00.50 časova. Za volanom je bio M. V. (22), a na mestu suvozača je bio Stefan M. koji je obilno krvario. Kolima Hitne pomoći je odvezen u Urgentni centar.

Podsetimo, ubice Marko Daničić (23) i Vasilije Gačević (23) u noći između 24. i 25. februara odšetali su iz Dunavske ulice u Beogradu nakon što su ubili MMA borca, reprezentativca, Stefana Savića.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

Ubistvo Stefana Savića dogodilo se u noći između 24. i 25. februara. Te večeri Savić je bio u provodu sa društvom u Dobračinoj ulici u Beogradu. Njegov deda Radoš je rekao za medije da su ubice sačekale Savića ispred kluba jer im je neko dojavio da je Stefan tamo.

Pronađen stan i garderoba

Prema našim nezvaničnim saznanjima, policija je pronašla stan u kojem su osumnjičeni Daničić i Gačević živeli.

Pronađena je i njihova garderoba, a saslušani su brojni ljudi - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Kako saznajemo, uprkos tome, od njih nije bilo ni traga ni glasa.

Tužilaštvo i policija su im za petama, pitanje je dana kada će biti uhapšeni - kaže izvor "Blica".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aca B

pre 1 mesec

Misljenja sam da policija svakodndvno treba da pritiska roditelje, bracu, sestre, sve bliske ljude ubicama, da ih stalno nesto pita, da im stalno trazi obavestenja, da pretresa kucu i sve sto moze, sve po zakonu, da roditelji daju izjavu kako ne mogu da zive pod pritiskom svakodnevnim i onda ce mangupi da se jave

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija