• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.F./Kurir

27.03.2024

12:24

Ovde je Radovan ubio bivšu ženu pa se obesio! Kraj vrvi od policije, poznat i motiv zločina (FOTO)

N.F., Društvene mreže

Vesti

Ovde je Radovan ubio bivšu ženu pa se obesio! Kraj vrvi od policije, poznat i motiv zločina (FOTO)

Podeli vest

Radovan Dimitrov (46) iz okoline Sombora ubio je svoju bivšu suprugu Ivanu Harangoza (39) sa kojom ima troje dece tako što joj je pucao iz vatrenog oružja u glavu, a potom se obesio u porodičnom domu, pišu portali

Pa da podsetimo, zločin se dogodio sinoć u porodičnoj kući nadomak Sombora.

- Radovan i Ivana su dugo bili zajedno, onda su se venčali i dobili troje dece. Naizgled, sve je delovalo u redu, ali u suštini kako se sada priča oni su se stalno svađali. Imali su puno problema - kažu za Kurir meštani Stapara kod Sombora i dodaju:

- Razveli su se pre nekoliko godina, ali su se često i mirili, a potom bi opet živeli svi zajedno, kao da se prethodno nisu ni rastajali. Bila je to neka čudna ljubav i veza, a često su se svađali oko nekih kredita koje su podigli, a nisu mogli da vrate.

Foto: Fejsbuk

 

 

Kako dalje navode komšije za Kurir, sinoć je sukob navodno, nastao oo neplaćenih računa.

- Navodno, oni su se sinoć opet svađali oko računa i vraćanja duga za taj kredit. Radovan je u celom tom ludilu uzeo vatreno oružje i pretio Ivani. Ona ga je molila da je ne dira i da je ostavi na miru. Međutim, do toga nije došlo, jer se Radovan usled svih uvreda navodno, koje je uputio supruzi odličio na zločin. Pucao joj jezverski u glavu - navodi komšija iz dodaje:

 

 

- Radovan je navodno tada seo pored nje. Nije znao šta da radi. A ubrzo je uzeo mobilni telefon i na svom Fejbuk profilu objavio je na profilnoj fotografiju njihovu zajedničku sliku. Nakon toga dok su pristizali lajkovi Radovan je odlučio da izvrši samoubistvo, tako što se obesio.

Prema rečima komšija, oni su ogorčeni na njegovo ponašanje nakon što je izvršio krivično delo.

- Sram ga bilo, dok su mu ljudi lajkovali fotografiju i mislili da se opet pomiro sa ženom on je ubio, a posle se ubio. Sram ga bilo! Ostavio je troje dece da budu siročići - rekle su ljutito meštani sela kod Sombora.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog stravičnog ubistva i samoubistva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15