• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2023

15:16

Mirković (SNS): Vladimir Obradović masno lagao o svojoj biografiji

informer.rs

Vesti

Mirković (SNS): Vladimir Obradović masno lagao o svojoj biografiji

Podeli vest

Član Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković ocenio je da je Vladimir Obradović, Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda, masno slagao.

Saopštenje Mirkovića prenosimo u celosti.

Nakon što su se dva puta izgubili na putu do Grocke, pijuni Dragana Đilasa su ovaj put stigli tamo gde su krenuli, sa istim neistinama i praznim obećanjima.

Vladimir Obradović, bivši savetnik ministra Nenada Popovića, jeftinom demagogijom pokušao je da ubere koji politički poen i na taj način se iskupi kod gazde, jer je u sred kampanje obilazio London ali i masno lagao o svojoj biografiji.

Očigledno su ove i slične situacije i pre izbora dovele do kraja "ljubavi" između njega i kolege mu Dobrice Veselinovića pa se zajedno više ne pojavljuju ni na ovakvim performansima, već svako vodi svoju kampanju.

To je bilo i očekivano, jer gde su interesi ozbiljni, sposobnost mala a mržnja velika, sve je to normalno.

Pitanje koje se samo nameće jeste kako se uopšte Obradoviću može verovati kada laže za osnovne stvari poput biografije ili kako da mu bilo ko poveri glas kada za gradskog menadžera kandiduje čoveka koji je uhvaćen u krađi novogodišnjih paketića za decu.

Pre nego što nastavi sa praznim obećanjima neka odgovori na ova pitanja i neka svim roditeljima objasni, zašto je bio protiv besplatnih vrtića, udžbenika i vaučera za svu decu Beograda.

Kako se po svemu ugleda na gazdu Đilasa, uveren sam da odgovore nećemo dobiti ali je mnogo važnije, da ih građani znaju i da će na predstojećim izborima to i pokazati, nedvosmislenom podrškom listi Aleksandar Vučić-Beograd ne sme da stane.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija