• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.12.2023

14:17

Svi krivi, samo Jeremić nije! Siniša Kovačević podneo ostavku u partiji

Ata images

Vesti

Svi krivi, samo Jeremić nije! Siniša Kovačević podneo ostavku u partiji

Podeli vest

Siniša Kovačević, jedan od nosilaca liste Narodne stranke Vuka Jeremića na izborima, objavio je da podnosi ostavku na funkciju u partiji zbog loših izbornih rezultata. Narodna stranka na minulim izborima osvojila je 0,88 odsto glasova birača.

"Kao jedan od nosilaca liste Narodne stranke na izborima,svestan svoje odgovornosti za izborni poraz,podneo sam neopozivu ostavku na mesto podpredsednika Narodne stranke.Onima koji ostaju da nastave časnu borbu za demokratsku Otadžbinu,želim uspeh i sreću,imaju za šta da se bore", objavio je Kovačević na društvenim mrežama.

Prethodno je svoju ostavku u stranci najavila i Sanda Rašković Ivić.

Na drugoj strani, Vuk Jeremić nije pominjao ostavku, već samo da je najveća odgovornost za loš rezultat stranke upravo na njemu kao lideru partije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija