• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

18.06.2023

06:41

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 26. JUNA! Mlad Mesec u Blizancima - Lavovima strastvena ROMANSA, Strelčevima PUT, a evo ko će dobiti POVIŠICU

Shutterstock

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 26. JUNA! Mlad Mesec u Blizancima - Lavovima strastvena ROMANSA, Strelčevima PUT, a evo ko će dobiti POVIŠICU

Podeli vest

Pred nama je moćan astro period jer je danas mlad Mesec u Blizancima koji donosi novi početak i pomeranje sa "mrtve tačke". Ovaj astrološki period je važan za sve one koji su čekali da se dogodi neka značajna promena na poslu kako bi krenuli dalje, jer je vreme za nove poduhvate. Venera i Mars su u Lavu, a Saturn kreće svoj retrogradni hod, što ukazuje da je vreme da se vratimo unazad i rešimo stare probleme kako bismo imali bolju budućnost.

OVAN

Posao  - Mars u Lavu pruža vam mnoge mogućnosti. Dobićete priliku da radite nešto što više odgovara vašem temperamentu. Biće novih pregovora o poslu i sada je trenutak da potpišete važan ugovor. Mnoge stvari će se realizovati spornije nego što mislite, ali znajte da će da idu u vašu korist. Finansijski je nedelja povoljna za vas, ali treba da očekujete i veće troškove.

Ljubav - Vatrena Venera u Lavu donosi vam strastveni period u kojem ćete imati intenzivan odnos sa jednom osobom. Odličan je period za nova poznanstva i susrete na mestima javnog tipa. Obavezno prihvatite pozive za izlaske na mesta javnog tipa, jer ćete imati zanimljiva poznanstva.

Zdravlje - Odlično.

 

BIK

Posao - Venera u Lavu vam ne prija, pa ste previše ponosni i zahtevni u svakom pogledu. Ne prihvatate tuđe savete, a razmišljate kako da razvijete samostalni biznis. Naglašeno drugo polje pruža vam mogućnost dodatne zarade ili povišice, pa je odličan momenat da zahtevate novac. Zbog Marsa u Lavu ćete imati česte sukobe mišljenja na radnom mestu, pre svega jer ste previše ponosni.

Ljubav - Venera i Mars u Lavu donosi vam buru u emotivnim odnosima. Strast, ljubomora, svađe, sve su to manifestacije planetarnih aspekat na nebu zbog kojih će vam naredni biti uzbudljivi. Ukoliko ste u braku ili vezi, biće vam potrebni novi izazovi u ljubavi. Moguće su kratkotrajne avanture.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Shutterstock

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZNACI

Posao - Merkur u vašem znaku donosi vam brojne mogućnosti i nove početke. Imate neverovatnu moć ubeđivanja i pomoću ličnog šarma moćete da ostvarite svoje snove. Bićete dobro organizovani na poslu, a mnogima će značiti vaš savet u poslu. Ponude i pozivi će pljuštati, a imate mogućnost da promenite okolnosti na poslu u svoju korist. Budite mudri i iskorisite dobar uticaj planeta.

Ljubav - Jupiter u Biku snažno utiče na vas, pa razmišljate o osobi koja nije slobodna. To je neko ko je u braku ili skriva neku istinu koja vam ne odgovara. Privlače vas osobe koje su drugačijeg temperamenta nego vi. Moguć je dogovor o tajnom susretu.

Zdravlje - Odlično.

 

RAK

Posao - Iako imate veliku podršku prijatelja u poslu, period je stresan i pokušavate da opravdate neki novac koji vam je dodeljen za određeni projekat. Sve se vrti oko novca, a imate prevelika očekivanja od nekoga ko vam je prijatelj. Naglašeno dvanaesto polje ukazuje da ne treba da se obazirete na to šta ljudi pričaju o vama iza leđa, jer su to uglavnom dezinformacije.

Ljubav - Saturn u Ribama je dobar za emotivno povezivanje sa partnerom. U ovom periodu najviše bi vam odgovaralo zajedničko putovanje. Ukoliko ste razvedeni, idealan je period da upoznate novog partnera. Povoljan period za ljubav.

Zdravlje - Nesanica.

 

LAV

Posao - Mars i Venera u vašem znaku donose vam period u kojem možete da ostvarite sve što zamislite. Povoljan je period za pregovre, ali i kraća putovanja. Sada je vaša šansa da pokažete sve svoje potencijale. Iako ćete mnogima delovati arogantno, uspećete da ostvarite ambicije u karijeri.

Ljubav - Pred vama je period u kojem ćete doživeti strastvenu romansu. Neko će vas oboriti sa nogu i to na prvi pogled. Potrebno vam je nešto novo i upravo tako nešto će i da se dogodi. Iako možda ne očekujete takav fatalan susret, to će da vam donese pravo osveženje u svakodnevnim dešavanjima.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Shutterstock

DEVICA

Posao - Merkur u desetom polju vam donosi stresnu nedelju na poslu. Bićete zatrpani informacijama sa svih strana, a nećete imati poverenje u ljude sa kojima radite. To nije bez razloga jer ćete saznati ko vam je radio iza leđa. Pazite sa poklanjanjem poverenja jer nisu sve kolege iskrene. Imate osobe koje vam jedno pričaju, a drugo rade iza leđa.

Ljubav - Venera u dvanaestom polju donosi vam tajne susrete. Maštate o izlasku sa jednom osobom koja vam deluje nedostaižna. Ipak, skloni ste idealizacijama, pa lako možete da se prevarite u proceni. Emotivna stanja kroz koja prolazite su preuveličana i pazite da se ne razočarate.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

 

VAGA

Posao - Venera u Lavu vam odgovara, pa imate veliku podršku prijatelja u poslu. To su prijateljski kontakti koji će vam pomoći u realizaciji ciljeva. Naglašeno deveto polje ukazuje na povoljan period za saradnju sa inostranstvom, ali dodatno usavršavanje. Imate mogućnost da naučite nešto novo o poslu koji radite.

Ljubav - Mars i Venera u Lavu donose puno strasti, ali i rasprava zbog ljubomore. Lako možete da se zaljubite u nekoga ko vam je godinama bio prijatelj, ali isto tako i brzo da se pokajete. Emotivni odnosi su vam na ivici, a niste spremni za kompromise.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Posao - Mars u Lavu donosi vam svađe na poslu, pre svega jer burno reagujete na sve što vam se dešava. Nećete moći da trpite autoritet, a bilo kakav savet na poslu ćete doživljavati kao uvredu. Naglašeno osmo polje ukazuje na mogućnost dobijanja povišice, ali i sponzorstva za određeni projakat. Probajte da ne izazivate rasprave na radnom mestu.

Ljubav - Mešate ljubav i posao i to vam je glavna prepreka u ovom periodu. Rastrzani ste između posla i privatnog života. Ukoliko pronađete ljubav na radnom mestu, to može da vam bude pokretač ali i prepreka za dalje poslove. Privlače vas osobe koje su ostvarene u poslu koji rade.

Zdravlje - Lošije.

 

STRELAC

Posao - Venera u aspektu sa Marsom i Uranom donosi vam novu inicijativu na radnom mestu, ali i kvarenje planova. Ovo je izazov da počnete da radite nešto novo, ali rizično. Finansijski gledano, bolji je trenutak za zaradu. Imate mogućnost da promovišete posao koji radite, ali vam to specijalno ne zanima. Moguće je putovanje zbog posla.

Ljubav - Venera u devetom polju donosi vam javljanje osobe koja treba da dođe sa putovanja. Ipak, Merkur u Blizancima ukazuje na više flerta sa osobama koje su poznate javnosti. Možete lako da sedite "na dve stolice" jer ne možete da se odlučite. Očekuju vas nova poznanstva.

Zdravlje - Problemi sa kičmom.

Foto: Shutterstock

JARAC

Posao - Sunce i Merkur u šestom polju donose vam dinamičnu nedelju na radnom mestu. Kako je danas mlad Mesec u Blizancima, to znači da vas očekuje novi početak na radnom mestu. To može da nagovesti novu poslovnu saradnju ili šansu koja vam je bila potrebna. Naglašeno osmo polje donosi vam mogućnost dobijanja nasledstva ili većeg novca.

Ljubav - Jupiter u petom polju je dobar za sve one Jarčeve koji nameravaju da prošire porodicu. Planeta sreće je dobra za ljubav i može da donese veću povezanost sa osobom koju volite. Vi ste u povoljnoj fazi života za prelazak na sledeći stepenik u ljubavi, bilo da se radi o zvaničnom braku ili dobijanju deteta.

Zdravlje - Dobro.

VODOLIJA

Posao - Iako su Mars i Venera u Lavu koji vam remete mir, danas je mlad Mesec u Blizancima koji vam donosi novi početak na poslu. Imate mogućnost da iskoristite energiju mladog Meseca za neki novi peojekat ili cilj koji vam je važan.  Veoma ste kreativni i imate dobre ideje koje treba da prezentujete na poslu.

Ljubav - Mars i Venera donose vam varnice sa jednom osobom. Osetićete snažnu privlačnost prema jednoj osobi, tako da možete da se zaljubite kako niste odavno. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete jednu atraktivnu osobu koja je veoma komunikativna.

Zdravlje - Bolje.

 

RIBE

Posao - Mlad Mesec u Blizancima donosi vam mogućnost započinjenja samostalnog biznisa koji može da se razvije do jeseni. Mars u Lavu donosi vam dinamičan period na poslu, ali i priliku da se dokazujete. Saturn menja sve oblasti vašeg života, pa ne treba da se začudite što nikako ne možete da raskrstite sa prošlošću.

Ljubav - Merkur u Blizancima donosi vam puno dopisivanja. Neko će pokušati da vas šarmira lepim rečima. To će vam prijati, ali ćete smatrati da nedostaje konkretnija iniijativa. Blizanci će vam biti privlačni u narednom periodu.

Zdravlje - Slabije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Provocirali Đokovića! Nije želeo da priča o najvećoj misteriji
Novak Đoković

Provocirali Đokovića! Nije želeo da priča o najvećoj misteriji

Novak Đoković je stigao na Rolan Garos bez ijednog osvojenog trofeja ove sezone, čak i bez odigranog finala. Na minulim turnirima bilo je vidno da nije u najboljoj formi, nedostaju mu mečevi, vidljive su promene u fizičkom smislu, poput drhtavice, ali o tome nije želeo mnogo da priča pred početak takmičenja.

27.05.2024

05:39

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija