• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.11.2023

11:40

Bolje od najboljih! Devojke u ova tri znaka Srbi odmah žene - podižu decu ratnike, kuvaju za medalju

Shutterstock

Horoskop

Bolje od najboljih! Devojke u ova tri znaka Srbi odmah žene - podižu decu ratnike, kuvaju za medalju

Podeli vest

Da li znate da po astrologiji postoje dame koje su prosto rođene za brak, da budu nečije žene?

Pored njih će muškarac živeti kao "bubreg u loju", u domu će mirisati najbolje đakonije, odeća će mu biti uredno oprana i ispeglana, cela kuća sređena pod konac. Većina Srba će vam reći da je to idealna žena, i kada bi takvu našli sigurno bi hrlili da joj se vrate s posla svakog dana.

A evo u kojim znacima horoskopa su rođene žene koje su, po astrolozima, "malo bolje nego one najbolje", savršene za brak po meri većine Srba.

RAK

Kada jednom osvojite Račicu, ona će vas voleti skoro bezuslovno i biće spremna čak i na kraj sveta da ode zbog vas ili sa vama. Njena osećanja su uvek intenzivna. Uz nju ćete najzad spoznati šta znači imati pored sebe pravo žensko. Ona je spremna sve da učini kako bi izabranik njenog srca bio najsrećniji čovek na svetu. Pošto je pomalo sklona da dramatizuje sve što joj se dešava, uz nju vam nikada neće biti dosadno, očekujte "pozorište u kući".  Ali to je mala cena koju treba da platite za žiovot koji vam Račica nudi. Pored nje ćete živeti kao "bubreg u loju", okruženi uvek najukusnijim jelima i udobnošću pažljivo opremljenog doma. Deca su za nju svetinja i uvek će njihove potrebe stavljati ispred svojih. Tu na scenu stupate vi, da je zamenite, ili joj priuštite malo odmora i uzvratite sve ono što čini za vas. A sve što od vas očekuje je da je mazite, pazite i budete iskreni.

Foto: pexels.com

 

 

LAV

Lavica je jaka i otresita, prava ženka i ratnica. Ovo je žena neverovatne snage i sposobnosti, ali je i njoj potreban neko kada, na primer, ne može da otpuši wc šolju ili odvrne poklopac na tegli... Ona traži jednakog sebi, pa pored nje nikako nećete biti samo običan muškarac, već supermen! Obožavaćete je, sve što radi za vas, ona to radi celim svojim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voleti od nje. Kad se ljuti, ljuti se najlepše na svetu. Kad zahteva, svaka njena želja za vas je zapovest. Uz nju ćete najzad spoznati šta je nesebična i prava ljubav. Ona se i za svoju decu bori poput lavice. Uvek će biti tu i na oprezu. Teško onom ko pokuša im učiniti nešto nažao, ili kaže nešto ružno. Od vas zahteva samo da je obožavate, ali šta je to u odnosu na magiju koji vam pruža?

Foto: Shuterstock

 

JARAC

Jaka kao zemlja, podneće skoro sve, a nijednom se neće požaliti što nosi veliki teret. Nema muškarca koji se, videvši šta sve može, neće zapitati da li je uopšte dostojan. Lepota odnosa sa ženom u znaku Jarca je i u tome što ona ne nameće svoje vrednosti, postojano ih se drži i neprimetno i tiho podstiče ljude da budu bolji. Pa tako i muškarca koga voli.

"Zbog tebe želim da budem bolja osoba", rečenica je koja je svima poznata a koja bi možda najbolje opisala odnos muškarca prema ženi Jarcu. S njom svaki dan neprimetno postaje sve bolji i bolji. Vremenom shvata i da je ona ta koja ga je volela i dok je bio "niko", mnogo pre nego što je postao "vredan pažnje", stabilan, jak, odgovoran. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna šta od koga može da očekuje.

Kao majka će biti stroga, ali pravedna. Ona podiže pobednike i vladare. Sve što traži od partnera jeste da pokaže karakter i istrajnost, a ona će mu rado na svom primeru pokazati i kako da bude takva osoba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Spektakularno završeni Dani Kladova
Društvo

Spektakularno završeni Dani Kladova

Spektaklom u tvrđavi Fetislam, koncertom Danice Crnogorčević, u prisustvu nekoliko hiljada građana, uz vatromet i baklje na zidovima tvrđave, završeni su ovogodišnji Dani opštine Kladovo, koji su, utisak je svih građana opštine, ove godine zaista prevazišli sva očekivanja.

27.04.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak
Beograd

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak

Najmasovniji međunarodni sportski događaj na ulicama našeg glavnog grada - Beogradski maraton, održava se u nedelju 28. aprila sa već tradicionalnim startom kod Crkve Svetog Marka i ciljem na Terazijama. Beogradski maraton ove godine okupiće rekordnih preko 13.000 učesnika, i to na distancama od 10, 21 i 42 kilometra, a u Beograd dolazi i 2.500 stranaca iz 72 zemlje širom sveta.

27.04.2024

09:14