• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

29.02.2024

08:50

Prokletstvo Dodija Fajeda! Ćerka njegove bivše ljubavnice završila kao Dajana - sumnja se da joj je on bio otac

profimedia

Ljubav

Prokletstvo Dodija Fajeda! Ćerka njegove bivše ljubavnice završila kao Dajana - sumnja se da joj je on bio otac

Podeli vest

Dodi Fajed, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Parizu zajedno sa princezom Dajanom, uvek će biti povezan sa tragedijom. Sada je još jednu njegovu ljubavnica na sličan način zadesila nesreća.

Luiz Dirbus, koja je izlazila sa Dodijem 1980-ih, izgubila je ćerku Anabelu Delikatu, koja je pronađena mrtva u Istočnom Saseksu prošlog meseca, ubrzo nakon njenog 38. rođendana.

- Naša voljena Ana je tragično umrla kod kuće u Hoveu - potvrdio je portparol porodice, govoreći da će veoma nedostajati porodici Delikata, njenom ocu Džejmsu Kartlandu i brojnim prijateljima. Njen duh ljubavi i ljubav prema prirodi su njeno nasleđe.

Džejms, rođak pokojne romantične spisateljice Barbare Kartland(i polubaka princeze Dajane), bio je u stvari Anin očuh.

Foto: profimedia

 

- Uništen sam - rekao je kroz suze Kartland.

- Ona je bila najdivnija, najvoljenija ćerka. To je strašno neopisivo.

Džejms Kartland i Anabel Delikata su odnose obnovili 2021.godine.

U to vreme bila je udata za biznismena Dejvida Delikatu.

- Nažalost, izgubili smo vezu nakon što smo se njena majka i ja razveli - kaže Kartland.

- Bilo je divno ponovo je videti nakon toliko vremena.

Čini se da je Dodi vukao neko prokletstvo sa sobom, pa sa kojom god je ženom bio desilo bi se nešto loše. Kako je poznato princeza Dajana poginula je u jezivoj saobraćajki 1997.godine u Parizu baš u kolima sa Dodijem Al Fajedom. Vrtelo se mnogo teorija oko smrti najvoljenije princeze, od toga da je sve bilo izrežirano, do toga da je kraljevska porodica stajala iza same tragedije. I dana danas postoji misterija kako se sama nesreća dogodila i šta se tačno te noći desilo. 

Ana je bila malo dete kada se njena majka udala za Kartlanda, stručnjaka za antikvitete, u Česterfildu, u Derbiširu, 1987. godine, nekoliko godina nakon što je prekinuta njena veza sa Dodijem. Luiz je registrovala Anino rođenje u Sautvorku, u južnom Londonu, januara 1986. godine bez imena oca.

Luiz Dirbus je uvek odbijala da kaže ime oca preminule Anabel Delikate, pa su na osnovu toga pokrenute i sumnje da je Anabel bila Dodijeva ćerka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)
Društvo

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)

Odlazak na letovanje nažalost ponekad može da se pretvori u vrlo loše i neprijatno iskustvo - čak traumatično. Devojka iz Srbije po imenu Ivona ispričala je na TikToku kroz koje sve stresne situacije je prošla sa svojim društvom prilikom povratka iz Grčke, a sve zbog turističke agencije i njenih radnika, koji su jednu njenu drugaricu čak ostavili namerno na granici!

06.05.2024

19:39

Nedopustivo etiketiranje država i naroda! Lavrov sa zvaničnicima Srbije
Politika

Nedopustivo etiketiranje država i naroda! Lavrov sa zvaničnicima Srbije

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov razgovarao je danas telefonom sa predsednicom Skupštine Srbije Anom Brnabić i ministrima unutrašnjih i spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem i Markom Đurićem o situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i o dešavanjima u i oko Bosne i Hercegovine, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

06.05.2024

19:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Putin ovo mora sprečiti po svaku cenu, opstanak Rusije je u pitanju! Kome idu milijarde iz paketa pomoći Kijevu?!
Lukav plan, ali zamalo

Putin ovo mora sprečiti po svaku cenu, opstanak Rusije je u pitanju! Kome idu milijarde iz paketa pomoći Kijevu?!

Lavovski deo sredstava iz paketa pomoći Ukrajini od 61 milijardu dolara, koliko su SAD izdvojile, biće utrošen na popunu odbrambenih rezervi samih Sjedinjenih Država i nabavku naoružanja za Ukrajinu, opet u SAD, kao i na destabilizacija situacije u zemljama oko Rusije - Belorusiji, Kazahstanu, Kirgistanu, Jermeniji. Obični Ukrajinci neće dobiti ništa direktno od ovog "zlatnog tuša". Osim obaveze da poginu iz zahvalnosti za pruženu pomoć na bojnom polju za interese Vašingtona.

06.05.2024

21:23

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija