• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2024

08:10

Da plačeš od smeha! Muškarci vežbaju pilates, prizor je urnebesan! (VIDEO)

Printscreen tiktok

Zanimljivosti

Da plačeš od smeha! Muškarci vežbaju pilates, prizor je urnebesan! (VIDEO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama osvanuo je video u kom su predstavljeni muškarci na treningu pilatesa.

Iako pilates ima reputaciju ženskog treninga, jedna instruktorka "Reformer Pilatesa" okupio je nekoliko muškaraca koji su u dobroj formi, kako bi isprobali pilates vežbe. 

Neki tvrde da su to veoma teške vežbe, dok ih drugi rade sa lakoćom. Muškarci na snimku koji su isprobali ove vežbe formirali su svoje mišljenje, a sudeći po snimku, malo su se mučili.

 

 

 - Prvi put su iskusili odbrojavanje za pilates za koje osećate da se nikada neće završiti - rekla je instruktorka.

Kada je izbrojala vežbu do kraja, čuli su se teški uzdasi polaznika.

Instruktorka je muškarcima, inače, stalno govorila da ne zaborave da dišu, kako se ne bi onesvestili.

Foto: Printscreen tiktok

 

Video ima mnogo pregleda i mnogo duhovitih komentara. 

„Momci ne razumeju koliko je pilates težak“, glasio je komentar ispod snimka koji ima više od pola miliona lajkova.

„Sada ne mogu da prestanem da gledam video snimke momaka koji po prvi put rade pilates“ - glasio je drugi komentar. Jedna žena je napisala: "Sada mi je lakše kada ih vidim da se muče isto kao i žene“.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija