• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.04.2020

13:25

NOVI SKANDAL NA AMERIČKOJ POLITIČKOJ SCENI! Bivša saradnica optužila Džoa Bajdena za uznemiravanje!

Vesti

NOVI SKANDAL NA AMERIČKOJ POLITIČKOJ SCENI! Bivša saradnica optužila Džoa Bajdena za uznemiravanje!

Podeli vest

Tara Rid optužila je bivšeg potpredsednika Džoa Bajdena za seksualno uznemiravanje, a reč je o ženi koja je 90-ih godina prošlog veka radila za Bejdena kao popmoćnica.

Ona je prvi put optužbe protiv Bajdena iznela prošlog meseca, navodeći da joj je "zavukao ruku pod suknju" kada mu je donela sportsku torbu u teretanu, prenosi NBC Njuz.

 

 

Ridova se pozvala na pet svedoka, od kojih je troje reklo da se ne sećaju tog razgovora, četvrta da je upoznata sa pričom, a peta da joj je Rid pričala da se Bajden poneo neprimereno i da ju je dodirnuo dok je radila u njegovom uredu, ali da nije detaljno objašnjavala napad.

Bajdenov kabinet negirao je priče kao netačne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bandit

pre 4 godine

Kao list proverite šta se dešavalo sa našim starim nauryžanjem,ali od puške pa do tenka?!! Vi pišete da su pretopili u Smederevu Ameri i kad su završili otišli i prodali za one dolar??!!!!! BAŠ TAKO TVRDITE..AKO MOŽETE DA PROVERITE DA.. umesto toplo i hladnog lima iz željezare Smederevo nije izlazio od pretapanja našeg oružja?? Bajden se hvali u svom investicionom fondu i to baš Klintonu da je to oružje prodao negde u Africi gde se sad puca..neznam proverite...

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Podsećam: Bajdenov sin je umešan u korupciju i u druge mutne radnje u Ukrajini. Ukrajinski za te oblasti nadležni organi su počeli istragu, ali je istraga odmah obustavljena - na molbu američke Demokratske stranke i na zahtev britanskog ambasadora u Ukrajini.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)
Društvo

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)

Odlazak na letovanje nažalost ponekad može da se pretvori u vrlo loše i neprijatno iskustvo - čak traumatično. Devojka iz Srbije po imenu Ivona ispričala je na TikToku kroz koje sve stresne situacije je prošla sa svojim društvom prilikom povratka iz Grčke, a sve zbog turističke agencije i njenih radnika, koji su jednu njenu drugaricu čak ostavili namerno na granici!

06.05.2024

19:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija