• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pravda.rs

19.04.2023

21:04

(VIDEO) NI PAKAO NE IZGLEDA OVAKO, AKO JE OVO TAČNO! Zapadni deo Bahmuta, na sve strane uništena ukrajinska vozila, slike su brutalne!

Reuters

Vesti

(VIDEO) NI PAKAO NE IZGLEDA OVAKO, AKO JE OVO TAČNO! Zapadni deo Bahmuta, na sve strane uništena ukrajinska vozila, slike su brutalne!

Podeli vest

Novi snimci puta koji vodi u zapadni deo Bahmuta, jedne od poslednje dve rute za ulazak i izlazak Ukrajinaca iz grada, pokazuju veliki broj uništenih vozila.

Ruska artiljerija u potpunosti pokriva ovu rutu tako da je kretanje tuda veliki rizik za ukrajinsku stranu.

Na putu se mogu videti uništena civilna i vojna vozila.

Put je zemljani pa nije moguće na njemu se kretati velikom brzinom što dodatno olakšava posao ruskoj artiljeriji.

- U Bahmutu se nastavljaju teške borbe. Neprijatelj pokušava da blokira grad sa juga i sa zapada. Vagnerovci djeluju u malim taktičkim grupama uz podršku artiljerije i avijacije. Naša odbrana se aktivno osmatra pomoću dronova. Grad je teško odbraniti zbog činjenice da je većina tehnike uništena ili oštećena tokom borbi. Naše jedinice su iscrpljene - piše Telegram kanal NačŠtabu blizak Oružanim snagama Ukrajine.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zagor

pre 1 godinu

Ne pišete da su Ukrajinci probili južni dio fronta,razbili ruse i napreduju,do sada oko 10km u dubinu stvarajući tzv.klin.Rusi u panici,bježe,komandni kadar pobjegao prije vojnika(kao srbijanska vojska),a vou noć ide se u dublje uklinjavanje i sprječavanje opskrbe rusa i krima! Ne odgovara,pa ne pišete??????

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija