• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.09.2023

11:24

Premijerno! Tela vanzemaljaca prikazana u kongresu u Meksiku (VIDEO)

twitter.com/printscreen

Vesti

Premijerno! Tela vanzemaljaca prikazana u kongresu u Meksiku (VIDEO)

Podeli vest

Dva leša koja su danas predstavljena političarima u Meksiku su navodno tela vanzemaljaca, koji imaju po tri prsta na šakama i specifičan oblik glave, slično kao mnogi vanzemaljci koji se mogu videti u filmovima.

Ufolog i novinar Haim Mausan je tvrdio da su tela pravi primerci vanzemaljskih bića i da nisu deo naše evolucije.

Dva tela su bila prikazana u kutijama sa staklenim poklopcima u meksičkom Kongresu a smatra se da su stari između sedamsto i hiljadu i osamsto godina.

Ufolog Haim Mausan je objasnio i da su rendgenski snimci pokazali da jedno od tela ima misteriozna jaja u sebi kao i da su DNK testovi pokazali da su dva mumificirana tela „očigledna predstava neljudskih bića“.

- Ovo nisu bića koja su pronađena u olupinama NLO, već su nađeni u rudnicima dijatoma (algi) i kasnije su fosilizirani - objasnio je. Dodao je da je više od trideset odsto količine DNK uzoraka „nepoznato“, kao i da je ustanovljeno da se u telima nalaze implantati napravljeni od retkih metala, poput osmijuma.

Tokom saslušanja, Mausan je pokazivao klipove uzoraka, kao i različite snimke koji su služili kao navodni dokazi da NLO postoje. Na događaju je bio prisutan i izvršni direktor organizacije „Americans for Safe Aerospace“, Rajan Grejvs, koji je ranije ove godine pred američkim Kongresom o potencijalnoj pretnji koji predstavljaju neidentifikovani vazdušni predmeti.

Ljudi koji veruju u vanzemaljce su na društvenim mrežama podelili da su uzbuđeni ovim otkrićem i da se raduju budućim istraživanjima, ali mnogi sumnjaju u vesti, pogotovo jer je Mausan ranije bio povezan sa sličnim otkrićima koja su zapravo bila pogrešna i razotkrivena.

Jedno od primera je slučaj u kome je pronađemo pet mumija u Peruu pre šest godina, za koje je Mausan smatrao da su vanzemaljci, ali je bilo utvrđeno da su to ipak bila ljudska deca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija