• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.12.2023

13:40

Svetski skandal! Šta radi režim Zelenskog dok narod krvari?! Jezive tvrdnje američkog pukovnika digle javnost na noge!

Informer

Vesti

Svetski skandal! Šta radi režim Zelenskog dok narod krvari?! Jezive tvrdnje američkog pukovnika digle javnost na noge!

Podeli vest

Prekaljeni kriminalci su na vlasti u Ukrajini, a ovlašćenja predsednika Volodimira Zelenskog su upitna, rekao je bivši savetnik američkog državnog sekretara, pukovnik u penziji Lorens Vilkerson u intervjuu za Jutjub kanal Judging Freedom.

- Znam da je pre nego što je postao predsednik, nastupao kao komičar koji tečno govori ruski. Nemam pojma šta su ovlašćenja Zelenskog, ali znam koja su ovlašćenja drugih - rekao je on.

Vilkerson je dodao da je većina novca upućenog Kijevu završila u džepovima zvaničnika, a ukrajinsku vladu čine okoreli kriminalci.

Penzionisani pukovnik je takođe izrazio žaljenje što je toliko muškaraca i žena stradalo zbog korumpiranog režima.

Ranije je list Politiko pisao, pozivajući se na vladin dokument, da je administracija američkog predsednika Džoa Bajdena mnogo više zabrinuta za problem korupcije u Ukrajini nego što to priznaje na javnom nivou. U njemu se, kako se navodi u publikaciji, navodi da bi „percepcija korupcije na najvišem nivou“ mogla „potkopati poverenje ukrajinske javnosti i lidera stranih zemalja u ratnu vladu“.

Litvanski predsednik Gitanas Nauseda je takođe izjavio da korupcionaški skandali u Ukrajini utiču na odluku zapadnih zemalja da Kijevu isporučuju oružje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija