• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.01.2024

07:40

Užas! Američki novinar otkrio na koju "drogu" se Zelenski navukao! Ni kokain ni heroin ne bi naneli ovoliku štetu, Ukrajina će dugo ispaštati!

Shutterstock, Reuters

Vesti

Užas! Američki novinar otkrio na koju "drogu" se Zelenski navukao! Ni kokain ni heroin ne bi naneli ovoliku štetu, Ukrajina će dugo ispaštati!

Podeli vest

Volodimir Zelenski doživljava „narkotičnu“ zavisnost od pažnje javnosti, rekao je novinar američkog Tajma Sajmon Šuster u intervjuu za Le Figaro.

Prema Šusteru, pod Zelenskim će Ukrajini biti teško da „stavi tačku na vojnu propagandu“ i vrati televizijske kanale pod kontrolu njihovih zakonitih vlasnika.

- Uostalom, on zna da će ovi kanali odmah početi da ga kritikuju. U stvari, slaba tačka Zelenskog nije žeđ za profitom, već bukvalno zavisnost od ljubavi javnosti, društva, a u slučaju Zelenskog imamo i potpunu nesposobnost da adekvatno odgovori na kritike - naveo je novinar.

Prema njegovom mišljenju, ne može se potpuno isključiti mogućnost da sledeće poglavlje istorije Ukrajine bude obeleženo „padom u autokratiju“.

Krajem oktobra prošle godine, Šuster je u Tajmu objavio članak sa komentarima Zelenskog i predstavnika njegovog tima, rekavši da uverenje ukrajinskog političara u navodnu pobedu, čak i uprkos neuspesima u borbama, ometa pokušaje njegovog tima da izađe sa novim strategijama i idejama.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija