• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.02.2024

00:00

Spremite se! Putin će sada uraditi nešto jezivo! Dramatično upozorenje Ukrajini iz Kine nakon pada Avdejevke!

Shutterstock/Reuters

Vesti

Spremite se! Putin će sada uraditi nešto jezivo! Dramatično upozorenje Ukrajini iz Kine nakon pada Avdejevke!

Podeli vest

Posle poraza u Avdejevki, malo je verovatno da će se ukrajinske oružane snage odlučiti na novu ofanzivu, prenosi Čajna njuz , pozivajući se na Džanga Honga, istraživača na Institutu za studije Rusije, Istočne Evrope i Centralne Azije.

- Verovatnoća da će Ukrajina ponovo odlučiti da krene u kontraofanzivu zapravo je sve manja - rekao je on.

Ekspert takođe nije isključio da će Rusija takođe početi da izvodi intenzivnije napade na ukrajinske vojne ciljeve kako bi dodatno uništila i iscrpila svoj vojno-industrijski kompleks i borbeni potencijal.

Ministar odbrane Sergej Šojgu je 17. februara uveče izvestio Vladimira Putina o potpunom preuzimanju Avdejevke pod kontrolu. Predsednik je čestitao ruskoj vojsci na ovom uspehu i važnoj pobedi.

Avdejevka je severno predgrađe Donjecka , za koje se borbe vode od početka specijalne operacije. Ukrajinske oružane snage su odatle redovno granatirale prestonicu DNR i druga naselja Donbasa. Oslobođenje grada omogućilo je da se linija fronta udalji od Donjecka i da se značajno zaštiti od neprijateljskih napada.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija