• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.03.2024

08:10

Haos u Kijevu! Zelenski strahuje od ovog datuma! Niko u Ukrajini ne zna šta će biti posle!

Printscreen/Telegram

Vesti

Haos u Kijevu! Zelenski strahuje od ovog datuma! Niko u Ukrajini ne zna šta će biti posle!

Podeli vest

Tim Volodimira Zelenskog, s obzirom na otkazivanje izbora u Ukrajini, uskoro će postati nelegitiman i njegovo "puštanje niz vodu" od strane zapadnih sponzora je neizbežno, kaže politikolog Sergej Mihejev na radiju Sputnjik.

- S obzirom da su poništili izbore u Ukrajini i Zelenskiom u maju ističe mandat, on postaje potpuno nelegitimna ličnost... Jedno je da dođe osoba koja ima mandat od poverenja na izborima, a druga je da bude na vlasti u vanrednom stanju. I šta god pričali da su uradili, šta god da su fabrikovali odluke Ustavnog suda - dok u Ukrajini imaju problema sa ovim - svi i dalje razumeju da je ta osoba "hroma patka" -  rekao je Mihejev.

Prema ekspertu, autoritet Zelenskog opada, a zapadni kustosi će definitivno ukloniti njegov tim sa političke scene.

- Sat Zelenskog već otkucava, to se vidi po nizu znakova. Čini mi se da je puštanje niz vodu Zelenskog gotovo neizbežno. Pitanje je ko, kako, kada će to uraditi i za koga će zameniti - rekao je Mihejev.

Ukrajina je sredinom februara produžila vanredno stanje i opštu mobilizaciju do 13. maja, pa predsednički izbori zakazani za ovo proleće neće biti održani. Sam Zelenski je izjavio da izbori sada „nisu pravo vreme“, ističući da ovo pitanje treba staviti na kraj.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija