• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.03.2024

08:16

(VIDEO) Rusi ovo ni za živu glavu ne propuštaju! Informer TV na mestu gde Solovjov snima jednu od najgledanijih ruskih emisija!

Informer, EPA Images

Vesti

(VIDEO) Rusi ovo ni za živu glavu ne propuštaju! Informer TV na mestu gde Solovjov snima jednu od najgledanijih ruskih emisija!

Podeli vest

Novinarka TV Informer Lidija Makragić intervjuisala je slavnog ruskog voditelja Vladimira Solovjova, a tokom posete njegovom studiju, naša ekipa je zabeležila i nekoliko scena sa mesta gde se snima jedna od najgledanijih ruskih TV emisija "Veče sa Vladimirom Solovjovim".

Solovjov, novinar i popularno lice televizije Rusija 1, za našu televiziju istakao je da se tragedija Srbije tokom NATO bombardovanja nikada ne bi desila da je predsednik države bio Vladimir Putin, a ne Boris Jeljcin.

Veče sa Vladimirom Solovjovom je popularni društveno-politički tok-šou Vladimira Solovjova. U emisiji se govori o aktuelnim vestima i događajima. U diskusiji koja se odvija u studiju programa učestvuju stručnjaci, političari, politikolozi, novinari i preduzetnici.

Trajanje jedne epizode ​​(bez reklamnih blokova) kreće se od 2,5 do 3 sata.

Kako je izgledalo u studiju Rusije 1 gde Solovljov snima svoju emisiju, pogledajte na videu ispod:

 

 

 

Ekskluzivni intervju sa slavnim ruskim novinarom možete pročitati i pogledati u celosti na ovom linku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija