• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2023

23:07

Sferopulos otkrio šta je presudilo u Atini: Mučili smo se u napadu

Starsportphoto

Crvena zvezda

Sferopulos otkrio šta je presudilo u Atini: Mučili smo se u napadu

Podeli vest

Strateg beogradske ekipe kratko analizirao igru njegove ekipe u Atini.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras u meču 17. kola Evrolige od Panatinaikosa u gostima.

Grčki tim je u "OAKA" dvorani slavio prilično rutinski sa 82:65 i tako naneo 11. poraz crveno-belima u elitnom takmičenju od početka sezone.

Zvezda se držala u meču samo u prvoj i do sredine druge četvrtine, a onda je domaći sastav dokazao kvalitet i slavio manje-više rutinski.

Foto: Starsportphoto

 

 

Trener Beograđana Janis Sferopulos kaže da se njegova ekipa mučila u napadačkim akcijama, kao i da je do izražaja došla jaka defanziva domaćeg tima.

Napadački smo se mučili i nismo pronalazili rešenja za njihovu sjajnu odbranu. Defanzivno, dopustili smo previše lakih poena, zbog kojih je bilo teško da se vratimo u meč. Na kraju nismo uspeli da uhvatimo priključak i izgubili smo meč - kaže grčki stručnjak.

Govorio je iskusni stručnjak i o košarkašima koji su nedavno došli u klub, Frediju Gilespiju i Nikoli Topiću.

- Napravili smo dve promene u timu i tim igračima biće potrebno vreme da se uklope u tim. Mislim da će biti od ponoći. Bitno je da uđu u rotaciju i da doprinese svako na svoj način - dodaje Sferopulos.

Na meču u Atini u redovima Zvezde najefikasniji su bili Džoel Bolomboj i Nemanja Nedović sa po 15 poena, dok su domaćinu trijumf doneli Kostas Mitoglu sa takođe 15, Džerijan Grant sa 14 i Matijas Lesor sa 13 koševa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Streljao mi je decu! Ne mogu da sedim mirno i gledam kako mi se smeje!" Roditelji žrtava besni, veruju da se sudi njima, a ne Urošu Blažiću
Hronika

"Streljao mi je decu! Ne mogu da sedim mirno i gledam kako mi se smeje!" Roditelji žrtava besni, veruju da se sudi njima, a ne Urošu Blažiću

Uroš Blažić u četvrtak je, sa pancirom i lisicama na rukama i nogama, stigao u Viši sud u Smederevu, ali samo desetak sekundi nakon što je ušao u sudnicu emocije i bes porodica njegovih žrtava je kulminirao i oni su nasrnuli na njega, a samo reakcija sudske straže i policije je sprečila da on i njegov otca budu linčovani.

25.05.2024

08:10

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija