• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2023

14:40

Saopštenje KK Zvezda! Doneta odluka dolaze li "grobari" na derbi

Starsportphoto

Crvena zvezda

Saopštenje KK Zvezda! Doneta odluka dolaze li "grobari" na derbi

Podeli vest

Poznato i koliko će koštati karte za treći ovosezonski derbi.

Košarkaški klub Crvena zvezda danas je izdao saopštenje vezano za cene karata, a doneta je i definitivna odluka da na utakmici protiv Partizana, koja je na programu 4. januara (19.00, Sport klub 1) ne bude gostujućih navijača.

Crveno-beli dočekuju regionalnog šampiona naredne nedelje u 19. kolu Evrolige, a tim povodom oglasio se klub sa Malog Kalemegdana i otkrio koliko će koštati karte, kao i na koji način će biti distribuirane.

Foto: Starsportphoto

Detalj sa prethodnog derbija između Partizana i Zvezde

 

"Klub ovom prilikom obaveštava javnost da će se prodaja pojedinačnih karata za ovu utakmicu, vršiti isključivo uz sezonsku kartu (najviše dve karte po osobi, odnosno vlasniku sezonske karte), i to od utorka 02. januara u prostorija SD Crvena zvezda u Ljutice Bogdana 1a. Prodaja karata počinje u 12 časova. KK Crvena zvezda podseća da na ovoj utakmici neće biti gostujućih navijača", navodi Crvena zvezda u saopštenju.

Vest da "grobari" neće prisustvovati derbiju pojavila se u javnosti još pre nekoliko dana, ali sada je potvrđena nakon Zvezdinog saopštenja.

Ovo su cene karata za taj meč.

Biće to treći okršaj "večitih" rivala u ovoj sezoni. Prva dva je, pred svojom publikom, dobio Partizan. Prvo je u okviru Evrolige slavio sa 88:86, a onda je četiri dana kasnije trijumfovao i u ABA ligi sa 98:87.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija