• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2023

12:25

DVA NAVIJAČA U ZATVORU POSLE DIVLJANJA I SUKOBA SA ŽANDARMERIJOM! Ovo je epilog tuče huligana i policije na Banovom brdu!

ATAIMAGES

Fudbal

DVA NAVIJAČA U ZATVORU POSLE DIVLJANJA I SUKOBA SA ŽANDARMERIJOM! Ovo je epilog tuče huligana i policije na Banovom brdu!

Podeli vest

Poznat je i epilog haosa u režiji navijača Partizana na Banovom brdu, kada je došlo do sukoba "grobara" sa Žandarmerijom, a utakmica prekinuta i odložena za sredu os 18 časova.

Biće podnete krivične prijave protiv 19 lica, zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi i javnom skupu, prenosi Telegraf. Pored toga, dve osobe zadržane su u pritvoru 48 sati, a protiv dve osobe su podnete i prekršajne prijave u redovnom postupku.

Lica koja su zadržana u pritvoru već su osuđivana za nasilničko ponašanje, a postupak vodi Više javno tužilaštvo.

 

Foto: ATAIMAGES

 

Meč na Banovom bradu prekidan je više puta zbog nereda na tribinama. Navijači Partizana ubacivali su u teren baklje i stolice, pa su se sukobili i sa policijom. Sudija je povukao igrače sa terena i zatražio da se istočna tribina u potpunosti isprazni. Protiv ovakve odluke bili su igrači Partizana, koji su se navodno posvađali sa sudijom. Na društvenim mrežama se pojavio i snimak na kojem se čuje kako golman Nemanja Stevanović saopštava sudijama da oni ne žele da nastave da igraju u ovakvim uslovima.

Planirano je da utakmica bude nastveljena danas od 18 časova, ali Čukarički je protiv toga, traći da meč bude registrivan službenim rezultatom. Prvi čovek Zajednice klubova Superlige Srbije Dragomir Lazović poručio je za Informer da se pregovara oko nastavka meča.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija