• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2023

11:29

Preokret! Ništa od Tumbe, Voša izabrala novog trenera!

FK Vojvodina

Fudbal

Preokret! Ništa od Tumbe, Voša izabrala novog trenera!

Podeli vest

Kao bomba je odjeknula vest u utorak da će fudbalski klub Vojvodina nakon prekida saradnje sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Radoslavom Batakom, na klupu dovesti Ljubišu Tumbakovića. Ipak, iako je dogovor bio blizu, ekipu iz Novog Sada predvodiće drugi trener.

Iskusni fudbalski stručnjak Ranko Popović, koji je karijeru uglavnom gradio u inostranstvu, postaće novi šef stručnog štaba Vojvodine.

„Jednoglasnom odlukom Upravnog odbora Vojvodina koji je ponovo pokazao zavidno jedinstvo novi šef stručnog štaba biće Ranko Popović“, potvrdili su sa „Karađorđa“.

Foto: profimedia

 

 

Popović će rukovođenje ekipom preuzeti tokom četvrtka kad se očekuje i zvanična promocija, saznaje Mozzart sport. On će debitovati u nedeljnom susretu trećeg kola Superlige na gostovanju Napretku, kad će poljuljana ekipa pokušati da prekine niz poraza, jer je Vojvodina u prve četiri utakmice nove sezone poražena dva puta od kiparskog APOEL-a u kvalifikacijama za Ligu konferencije (sa po 1:2), a izgubili su i od Crvene zvezde (0:5) i od Partizana (0:2) u prvenstvu.

Foto: profimedia

 

 

Ranko Popović Pošto je sezonu 2008/09 proveo na klupi subotičkog Spartaka, a onda krenuo preko grane, a najlepše mu je bilo u Japanu gde se najduže i zadržao. Tamo je vodio Tokio, Osaku, Oitu Trinitu, a dva puta je bio šef stručnog štaba Mašide. Bio je Popović i na klupi tajlandskog Burirama, sa kojim je osvojio Liga kup, trenirao je u indijski Pune siti, špansku Saragosu i austrijski Sankt Pelten.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15