• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2023

14:35

Koliko će Srbija osvojiti bodova protiv Mađarske i Crne Gore? (ANKETA)

Starsportphoto

Fudbal

Koliko će Srbija osvojiti bodova protiv Mađarske i Crne Gore? (ANKETA)

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće u narednih nekoliko dana ključne mečeve za plasman na Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje će biti održano narednog leta u Nemačkoj.

Naša zemlja pune 24 godine čeka da se nađe na kontinentalnoj smotri, a sada konačno ima realnu priliku za to. Tri kola pre kraja kvalifikacija, druga je u grupi G, sa deset bodova, koliko ima i prvoplasirana Mađarska, ali i sa utakmicom više. 

Foto: Starsportphoto

 

Ostala su joj još gostovanja Mađarima 14. oktobra, zatim duel sa Crnom Gorom kod kuće 17. oktobra i utakmica sa Bugarskom takođe kod kuće 19. novembra. Ipak, ovi sad mečevi su ključni, svestan je toga i Piksi i u nekoliko navrata je naglasio da ide na pobedu.

Posao će mu biti otežan, jer je u poslednjem momentu ostao bez napadača Dušana Vlahovića, koji ima povredu donjeg dela leđa. Ipak, moraće da se snađe sa timom kojim raspolaže i da se nada osvajanju što više bodova.

- Nadao sam se da ćemo u ovo vreme imati koji bod više, ali šta je tu je. I dalje se pitamo za sve, držimo konce u svojim rukama, ne očekujemo da neko drugi igra za nas, već ćemo sami da dođemo do željenih rezultata - rekao je danas Piksi. 

 

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija