• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2024

07:11

Samo njemu zavidi i tačka! Ibrahimović bi voleo da je dao gol kao Zidan! (VIDEO)

EPA/KERIM OKTEN UEFA

Fudbal

Samo njemu zavidi i tačka! Ibrahimović bi voleo da je dao gol kao Zidan! (VIDEO)

Podeli vest

Zlatan Ibrahimović je u svojoj karijeri za pamćenje postigao mnogo atraktivnih golova.

Bilo je tu svega, od čudesnih udaraca iz daljine, egzekucija nakon nestvarnih driblinga, impresivnih golova petom do pogodaka nakon kung-fu udaraca.

Svi se dobro sećamo remek-dela protiv Brede kad je u dresu Ajaksa '56 puta predriblao nemoćnu odbranu da bi potom mirno gurnuo loptu u mrežu.

Ipak, najviše se ističe atraktivan gol koji je dao Engleskoj u Stokholmu pre 11 godina. Švedska i Engleska igrale su prijateljsku utakmicu, Zlatan je već postigao tri gola, a pri rezultatu 3:2 u sudijskoj nadoknadi izveo je nešto nemoguće. Loptu ispucanu daleko od gola Engleske, na 40-ak metara, zahvatio je makazicama i prebacio istrčalog golmana Harta.

Uz to što je fudbalski genije, Ibrahimović je i izuzetni egocentrik i teško će priznati da je neko bolji igrač od njega ili da je neko postigao lepši i atraktivniji gol. U nedavnom intervjuu Zlatana su pitali koji je za njega najlepši gol koji je video, a da nije njegov i da bi voleo da ga je on postigao.

- Vau, svi moji golovi su ludi golovi jer sam visok 197 centimetara i imam 97 kilograma i nije normalno postizati takve golove s obzirom na moju konstituciju. Ali, gol koji bih voleo da sam ga ja postigao je onaj Zinedina Zidana u finalu Lige šampiona protiv Bajera. Zidan je pogodio levom nogom iz voleja, a takav udarac je nemoguće ponoviti. Ipak, u TOP 10 najlepših golova ikad mojih je bar pet - kroz osmeh je rekao Šveđanin.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15