• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

14.03.2024

17:21

Drugi procvat engleskog bisera! Optužili ga za silovanje, on dokazao nevinost i sada igra kao u transu!

EPAIMAGES

Fudbal

Drugi procvat engleskog bisera! Optužili ga za silovanje, on dokazao nevinost i sada igra kao u transu!

Podeli vest

Engleski fudbaler Mejson Grinvud igra sjajnu sezonu u dresu Hetafea, Mančester želi da ga proda za 50.000.000 evra.

Prošlog leta kao bomba odjeknula je vest da bi Crvena zvezda mogla da angažuje Mejsona Grinvuda. Naravno, odmah je bilo jasno da bi dolazak bivšeg, a verovatno i budućeg, reprezentativca Engleske na "Marakanu" bio ravan čudu. Nedugo potom, Grinvud je zadužio dres Hetafea i rešio da svoju karijeru nakon brojnih problema oporavi u predgrađu Madrida. 

Ispostavilo se to kao prava odluka! Grinvud igra sjajno tokom čitave sezone, jedan je od najboljih u sastavu Hosea Bordalasa zbog čega se brojni klubovi širom Evrope raspituju za njega. Nadali su se navijači Mančester junajteda da bi Grinvud mogao nazad na "Old Traford", budući da je trenutno na pozajmici u Hetafeu, ali povratak u porodicu koja ga je odbacila ne deluje kao dobra opcija za engleskog reprezentativca. 

Naravno, pričamo o periodu kada je Grinvud optužen za silovanje zbog čega ga je Mančester junajted suspendovao. Engleski reprezentativac je tokom suđenja neko vreme proveo iza rešetaka i u kućnom pritvoru pre nego što je oslobođen optužbi. 

Nakon godinu i po dana pauze Grinvud se vratio i u Hetafeu potpuno oporavio karijeru. Ove sezone je na 23 utakmice u dresu španskog kluba postigao šest golova i upisao pet asistencija. Šuška se da bi Mančester junajted za njegov transfer mogao da traži oko 50.000.000 evra. 

Foto: EPA Images

 

U Hetafeu se, naravno, nadaju da bi sa "crvenim đavolima" mogli da se dogovore i po nižoj ceni otkupe ugovor Mejsona Grinvuda. Jasno je da španski klub nema traženi novac zbog čega i njegov ostanak u predrgađu Madrida ne deluje previše realno. Ipak, mudra uprava Hetafea je prilikom sklapanja pozajmice dogovorila i procente od naredne prodaje u slučaju da Grinvud oživi karijeru. 

Dakle, i ukoliko ne uspeju da otkupe Mejsona Grinvuda, čelnici Hetafea će nakon jedne sezone profitirati. "Marka" nema tačnih informacija o kolikom se procentu od prodaje radi, ali je izvesno da bi to moglo da donese ogromnu zaradu u predrgađe Madrida. 

Šuška se da je za usluge Mejsona Grinvuda najviše zaniteresovana Barselona. Uvek aktuelno pitanje je da li Katalonci, suočeni sa ogromnim finansijskim problemima, imaju sredstava da plate papreno obeštećenje. Ipak, Grinvudova jasna želja je da se od naredne sezone vrati na međunarodnu scenu i zaigra u Ligi šampiona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija