• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

20.03.2024

17:15

Tadić: Sa Piksijem smo ostvarili velike stvari, nastavićemo tako i u budućnosti!

Starsportphoto©

Fudbal

Tadić: Sa Piksijem smo ostvarili velike stvari, nastavićemo tako i u budućnosti!

Podeli vest

Fudbaleri Srbije stigli su u Moskvu gde ih sutra (19.00) očekuje prijateljski meč sa reprezentacijom Rusije. O samoj utakmici i produžetku saradnje sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem (59), govorio je Dušan Tadić (35).

Glavna vest na temu "orlova" ovih dana bila je produženje ugovora sa trenutnim kormilarem nacinalnog tima, Draganom Stojkovićem.
Prilikom okupljanja u Staroj Pazovi pred putovanja i provere, prvo u Moskvi 21, a zatim u Larnaki 25. marta, Piksi je rekao da nije mnogo razmišljao kada je srpska "kuća fudbala" izašla sa ponudom, a ta vest je oduševila njegove igrače, barem tako kaže kapiten Dušan Tadić.

To je neki sled događaja koji smo svi očekivali. Iskreno, puno nam znači. Navikli smo na selektora Stojkovića. Zajedno smo ostvarili neke velike ciljeve. Plasirali se na Svetsko prvenstvo, A grupu Lige nacija, Evropsko prvenstv. Srodili smo se bukvalno jedni sa drugima. Mnogo smo srećni i zadovoljni kod njega. Igrači dolaze nasmejani i jedva čekaju okupljanje. Želimo da budemo bolji i da zajedno koračamo napred - rekao je iskusni napadač.

Foto: Starsportphoto©

Piksi i kapiten Tadić na konferenciji za medije

Sutrašnji protivnik, zahvaćen sankcijama zbog sukoba u Ukrajini, nije odmeravao snage sa jačim selekcijama pa je teško proceniti njihov kvalitet.

Kapiten "orlova" kaže da su on i saigrači odradili skauting i da je reč o ekipi koji na raspolaganju ima nekoliko jako dobrih individualaca. Takođe, ističe domaći teren i pune tribine kao motiv više da se pokažu u pravom svetlu.

- Pogledali smo snimke, radi se o repezentaciji koja ima dobar timski kvalitet, sa nekoliko odličnih individualaca poput Aleksandra Golovina. Oni će biti silno motivisani da se pokažu, jer nisu dugo igrali sa kvalitetnim rivalom. Očekuje nas jako dobra provera i jedva čekamo da počne meč - objasnio je fudbaler Fenerbahčea.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija