• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

25.03.2024

14:07

"Orlovi" i pred prijateljski meč ispoštovali Piksijev ritual!

Instagram FSS

Fudbal

"Orlovi" i pred prijateljski meč ispoštovali Piksijev ritual!

Podeli vest

Fudbaleri reprezentacije Srbije izašli su u šetnju sunčanim Limasolom, nekoliko sati pre nego što će odigrati prijateljski meč sa Kiprom.

"Orlovi" će se danas od 18.00 časova sastati sa Kiprom u Larnaki u prijateljskom meču. Kao što je seketor Stojković naglasio, rezultat nije primaran, već mu je ideja da pruži šansu igračima koji su manje igrali za državni tim.

Foto: Instagram FSS

Reprezentativci šetaju Limasolom

Ipak, neke rituale ne menja. Od kada je on selektor, na svakom gostovanju, u jutro na dan utakmice, igrači bi izašli u laganu šetnju. Psihološki, prija im da se rasterete, razbistre misli i ne opterećuju se onim što sledi. Tako je bilo i danas na Kipru.

 

 

 

I dok su Beograd, ali i veći deo Srbije, prekrili oblaci, na Kipru je sunčano. Igrači su, obučeni u trenerke reprezentacije, šetali pored mora. Uskoro će krenuti ka Larnaki, gde će imati jednu od provera pred predstojeće Evropsko prvenstvo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija