• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2022

21:30

NIKAD EMOTIVNIJI OBRADOVIĆ! Treneru Monaka ZADRHTAO glas, EVO šta je rekao o ZVIŽDUCIMA sa tribina!

Starsportphoto

Košarka

NIKAD EMOTIVNIJI OBRADOVIĆ! Treneru Monaka ZADRHTAO glas, EVO šta je rekao o ZVIŽDUCIMA sa tribina!

Podeli vest

Zvezdina legenda dočekana na ružan način.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u 25. kolu Evrolige od Monaka, iako su tokom prvog poluvremena imali maksimalnih 20 poena viška (45:25).

Izabranici Saše Obradovića su postepeno topili prednost crveno-belih, da bi u trećoj i poslednjoj četvrtini došli do potpunog preokreta, a na kraju ostvarili ubedljiv trijumf.

Stoga i ne čudi što je bivši šef struke crveno-belih bio vidno zadovoljan posle meča, ali je na konferenciji za medije pričao o zvižducima sa tribina.

Podsetimo, Obradović se na ružan način rastao sa Zvezdom, preko tužbi i ubeđivanja oko isplaćivanja zaostalih dugovanja, zbog čega je dočekan ogromnim uvredama i horom zvižduka navijača srpskog šampiona.

- Svako plaća ulaznicu da se ponaša kako god hoće, mislim da, ovaj i rekao sam to jedanput za Sportklub, ne želim da previše ulazim i komentarišem sve ovo. Ja znam, svi znaju, o kome se radi, pre svega ne treba nikom da objašnjavam. Nikad u životu nisam nikom ništa dugovao i uvek će tako biti, tako vaspitivan svoju decu da budu pošteni i časni ljudi, a ostalo - drhtavim glasom rekao je Obradović, a potom se okrenuo na emocije:

Foto: Starsportphoto

Dejan Radonjić i Saša Obradović

- Uopšte nisam pokazivao, isti je intenzitet emocija bio i onda kad sam sa Albom igrao protiov Zvezde. U nekim momentima naravno bilo mi je krivo što se neko izražava na način na koji se izražava, probao sam samo da se foksuraim na ekipu, na igru i da izađemo kao pobednici.

Kneževi su trijumfom opet u situaciji da se bore za TOP 8 Evrolige, a jedno od pitanja je bilo upućeno i njemu i korona virusu, zbog čega srpski stručnjak nije imao vetar u leđa od strane navijača kada je komandovao sa Zvezdine klupe. Trener Monaka je to i naveo kao glavni problem.

- Verovatno bi sve bilo drugačije tako, uzeti su mi snovi. Ali, ovo je Zvezdino odelo, s njime ću u TOP 8 da idem - kategorično je odgovorio Obradović.

Novinare je zanimalo i da li će se Zvezdina legenda vratiti jednog dana i opet preuzeti klub u kome je stekao igračku slavu.

- Ako Bog da, jednog dana... - istakao je Saša Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija