• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2023

07:05

Zvezda ili Partizan? Evroliga napravila haos na društvenim mrežama!

Starsportphoto©

Košarka

Zvezda ili Partizan? Evroliga napravila haos na društvenim mrežama!

Podeli vest

Administratori zvaničnog Tviter naloga Evrolige napravili su haos samo jednim pitanjem: ko će biti gledaniji, Partizan ili Crvena zvezda?

Veliko interesovanje vlada za utakmice Crvene zvezde i Partizana u susret novoj sezoni Evrolige. Večiti rivali su pustili u prodaju sezonske karte za mečeve koji će se održavati u beogradskoj “Štark areni".

Evroliga je na na Tviteru objavila da su i crveno i crno-beli prodali po više od 12.000 sezonskih ulaznica, pa se pitaju: 

Partizan i Crvena zvezda prodali su više od 12.000 sezonskih karata svaki za predstojeću sezonu, obarajući rekorde i postavljajući nove trendove. Koja ekipa će imati veću prosečnu posetu ove godine?"
 

 

Očekovano, pokrenuli su tako polemiku među navijačima Zvezde i Partizana, pa "delije" tvrde da će biti više navijača Zvezde, a  "grobari" fanova "crno-belih". Jasno je svima da će "Arena" biti krcata na mečevima i jednog i drugog tima. Zvezda je u nedelju potvrdila da je oborila rekord.

- Sezona počinje 30. septembra, naša prva utakmica je u ABA ligi, a 5. oktobra u Beograd stiže Asvel i samo bih podsetio da je ostalo jako malo sezonskih karata. Plasirano je oko 12.500, a ostalo je oko 500-600 sezonskih karata. Neka naši navijači, simpatizeri, požure - poručuje Nebojša Čović.

Iz Partizana stižu informacije da je zasad prodato skoro 15.000 sezonskih ulaznica. Partizan će u prodaju pustiti još 1.000 karata u utorak. Nova sezona počinje 5. oktobra, kada će Zvezda dočekati Asvel, a Partizan gostovati Makabiju u Tel Avivu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija