• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2023

09:25

Partizan se ponudio Makabiju, ali Izraelci se sele na drugo mesto!

Starsportphoto

Košarka

Partizan se ponudio Makabiju, ali Izraelci se sele na drugo mesto!

Podeli vest

Košarkaški klub Makabi će po svemu sudeći zbog ratnih dešavanja u Izraelu, svoje utakmice u Evroligi igrati na Kipru.

Predsednik Partizan Ostoja Mijailović ponudio je Makabiju da svoje mečeve igra u Beogradu, ali očigledno od toga neće biti ništa.

Zbog rata u Izraelu, tamošnji velikan je odlučio da obezbedi sigurnost svojim igračima i da im promeni mesto boravka. 

Foto: EPA

 

 

 

U nedelju je odlučeno da se stranci u klubu prebace na Kipar, a da im se ostatak ekipe pridruži za nekoliko dana. Iako još nije pala definitivna odluka, izvesno je da će se izralski klub opredeliti upravo za odigravanje mečeva na Kipru, naravno, ukoliko se uskoro ne smiri situacija u zemli. 

Zbog sukoba u Izraelu utakmica između Makabija i Olimpije Milano je odložena, a prekinuta su sva sportska dešavanja u toj zemlji, tako da Makabi nije igrao utakmicu domaćeg prvenstva protiv Ironi Kirjata.

Osim Makabijeve utakmice, odložen je i duel drugog kola Evrokupa između Hapoela iz Tel Aviva i Vulvsa.

Nova sezona Evrolige za Makabi iz Tel Aviva počela je pobedom nad Partizanom (96:81) na svom terenu, ali zbog napada Hamasa to je verovatno jedini susret koji će "Ponos Izraela" u ovom delu sezone odigrati na svom terenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija