• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2023

15:08

Slovenac odlepio za srpskom "bombom", promenio klub i došao u Beograd!

Aleksandar Jovanović Cile

Košarka

Slovenac odlepio za srpskom "bombom", promenio klub i došao u Beograd!

Podeli vest

Slovenački košarkaš Matic Rebec (28) je napustio redove Cedevita Olimpije i vratio se FMP, a fanovi se pitaju da li je to učinio zbog naše pevačice Teodore Džehverović (26).

Rebec je u sezoni 2018/19. takođe igrao za FMP pa mu sredina neće biti strana. Nakon toga je promenio osam klubova, a sada se iz Ljubljane ponovo vraća u Železnik. Posle Ognjena Kuzmića, Slovenac je novi povratnik u redove "pantera", a ugovor je potpisao do kraja sezone 23/24.

Košarkaš i atraktivna pevačica će živeti u istom gradu, mada oni, prema poslednjim informacijama, nisu zajedno. Teodora je krajem oktobra u emisiji "Moj dan, Blic dan" rekla da je sama, a da li su se u međuvremenu možda pomirili nije poznato.

Dugo se u medijima spekulisalo zbog koga je Džehverovićeva išla na utakmice u Areni. Pratila je i meč Partizana i Cedevite, ali je bila misterija zbog kog je košarkaša na tribinama. Ipak, sve dileme je otklonila njena mama Goca pre nekoliko meseci. 

 

Foto: Starsportphoto

Matic Rebec

 

 

- Teodora je zbog njega u Ljubljani. Da, dečko joj je Matic Rebec. Mnogo je fin i mislim da joj je ovo najozbiljnija veza do sada. E sada, videćemo šta će biti - rekla je nedavno Goca. 

Pevačica i košarkaš uživali su zajedno u Italiji, pa su na društveni mrežama objavljivali fotografije iz restorana, kao i sa jahte na hrvatskom primorju... 

 

Foto: ATAIMAGES

Teodora Džehverović

 

- Imponuje mu kada ga bodri na utakmicama i daje mu vetar u leđa, jer Matic tada daje maksimum na terenu. I prošle nedelje ga je bodrila na meču koji je igrao protiv Partizana. Iako je njegov tim izgubio od beogradskog, Teodoru to nije rastužilo jer je nakon završetka utakmice jedva čekala da ode u zagrljaj svog dragog - rekao je nedavno izvor blizak paru našem portalu.

Teodora je pre Matica, dugo bila u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, a spekulisalo se i da se viđala sa bivšim košarkašem Crvene zvezdom Lukom Vildozom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija