• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2024

07:36

Teova magija opčinila Dončića: Nisam se rodio kad je ovo radio (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Teova magija opčinila Dončića: Nisam se rodio kad je ovo radio (VIDEO)

Podeli vest

As Crvene zvezde Miloš Teodosić oduševio je Luku Dončića, košarkaša Dalas Maveriksa.

Košarkaši Zvezde savladali su Armani sa 76:62 u 21. kola Evrolige pa nakon trijumfa u Itaiji ima devet pobeda i 12 poraza u Evroligi, isto koliko i Armani. 

Opet je briljirao Miloš Teodosić. Imao je nekoliko sjajnih poteza, ali je jedan impresivan pas postao viralan na društvenim mrežama. Ima Teo 36 godina, ali magija za godine ne zna. Zvezda je bila u napadu, a lopta u Teovim rukama. Svi su očekivali pas ka Frediju Gilespiju ili Rokasu Gudaitisu, ali Teodosić je video u ćošku terena Dejana Davidovca. Uputio je direktan pas Davidovcu, koji je to nagradio trojkom. Magičan potez Zvezdinog asa nije promakao Dončiću.

Prokomentarisao je oduševljeni Slovenac potez Srbina.

"Nisam se ni rodio kad je već pravio ovakva dodavanja", poručio je Dončić.

 

 

Najefikasniji u ekipi Zvezde u pobedi protiv Armanija bio je Rokas Giedraitis sa 22 poena, a pratio, ga je Bolomboj sa 14, dok je Miloš Teodosić završio meč sa devet poena, dva skoka i pet asistencija. Kod Milana je najbolji bio Đordano Bortolani sa 14 poena, dok je Aleks Pojtres postigo 12.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija