• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2023

06:09

ARGENTINAC ZAČEPIO USTA MRZITELJIMA! Odbrusio svima koji nipodaštavaju i ponižavaju Đokovića

EPAIMAGES

Novak Đoković

ARGENTINAC ZAČEPIO USTA MRZITELJIMA! Odbrusio svima koji nipodaštavaju i ponižavaju Đokovića

Podeli vest

Franko Davin, nekadašnji argentinski teniser, danas trener, kaže da je Novak Đoković za njega najveći teniser ikada.

Novak Đoković je rekorder u broju osvojenih grend slem turnira (23), iza sebe je ostavio Rafaela Nadal (22) i Rodžera Federera (20). Nažalost, većina svetskih medija ne može da se pomiri sa činjenicom da je Srbin zasenio Švajcarca, te već danima omalovažavaju uspeh srpskog teniseta.

Novak je najveći

S druge strane, nisu svi slepi kod očiju. Argentinski stručnjak je pljuvačima začepio usta.

- Za mene je Novak najveći. Po brojevima. On, Federer i Nadal su tri zveri. Đoković je pobeđivao i gubio od obojice, ali u zbiru svega, pobedio ih je na njihovim podlogama, svuda ima više. Prešao ih je u brojkama i ne staje. Sada se vidi razlika u odnosu na sadašnje igrače, psihička je ogromna. To možda nije bilo toliko primetno kada su bili Federer i Nadal. Sada se jasno vidi. Novak kaže: "Od koga da izgubim?" Sa kim se takmiči Đoković? Pritisak raste kao lud. Pogledajte kako je uništio Alkarasa na Rolan Garosu - rekao je Davin za "La Nacion".

Foto: Tanjug/AP

 

Novak Đoković je Karlosa Alkaraza savladao u polufinalu Rolan Garosa. Mladi Španac je imao grčeve koji su došli kao posledica velikog pritiska i tenzije zbog susreta sa srpskim teniserom. Potom je naš as u finalu savladao Kaspera Ruda i domogao se rekordnog 23. trofeja.

Foto: Tanjug/AP

 

Mladi teniseri se nadaju da će oterati Đokokovića u poenziju, ali im baš i ne ide.

- Nove generacije ga neće poslati u penziju. Ako bude morao da ide, biće zato što će biti stariji, ali ne zbog toga što su drugi boji od njega - jasan je  Davin, koji je bio treber Huanu Martinu del Potru, Grigoru Dimitrovu, Fabiju Fonjiniju...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija