• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2022

10:39

SVE JE SPREMNO! Pešić u Moskvi u borbi za 14. profi pobedu!

BSS

Ostali sportovi

SVE JE SPREMNO! Pešić u Moskvi u borbi za 14. profi pobedu!

Podeli vest

Srpski profesionalni bokser u kruzer kategoriji (90,72kg) Andrej Pešić spreman je za novi, 14. profi trijumf u karijeri

Novi izazov u magičnom četverouglu Andreja (27) očekuje u Moskvi gde zajedno sa svojim trenerom Bratislavom Pešićem  već deset dana brusi formu za predstojeći meč koji će se održati u petak 15. aprila protiv Rusa Sergeja Belošapkina.

- Za ovu borbu pripremao sam se više od  tri meseca, računajući i petnaest dana visinskih priprema i apsolutno sam spreman i mentalno i fizički za novi izazov.  Nadam se i očekujem da će sve ići po planu i da ću zabeležiti svoju četrnaestu pobedu u profesionalnom boksu – objašnjava Pešić.

U glavnom gradu Rusije naš stasiti kruzeraš imao je sjajne uslove za rad i odlične završne pripreme uoči novog ulaska u profi ring gde ga čeka prekaljeni Belošapkin.

Foto: BSS

 

- Radi se o dosta iskusnom profesionalnom bokseru, ali obzirom da gotovo godinu dana nisam imao meč smatram da smo napravili dobar izbor protivnika, da ponovo osetim ring i kompletnu atmosferu pre meča koja je jako bitna za svakog boksera. Moj tim i ja smo napravili dobru analizu protivnika, snažniji sam i kvalitetniji bokser i mislim da neće moći da izdrži tempo koji ću da nametnem kao i snagu mog udarca– objašnjava 195 cm visoki Pešić.

Iako pripreme za profi boks meč iziskuju veliko vreme i posvećenost plemenitoj veštini, mladi boks as Srbije imao je vremena da obiđe i uživa u lepotama jednog od najlepših gradova sveta.

- Moskva je zaista čarobna, na momenat imate osećaj da ste u nekoj od onih ruskih bajki. Krasi je arhitektonska raskoš, dobri i hrabri ljudi, domaćini velikog srca, posebnih i bratskih osećanja prema nama Srbima što daje posebno nadahnuće. Prepelo je biti Srbin u prelepoj Moskvi, uživao sam i verujem da ću trijumfalno završiti moju posetu gradu jedinstvene lepote i posebne šampionske energije – zaključio je Pešić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija