• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2023

18:03

Milica Mandić deli svoja iskustva! Slavna šampionka na konferenciji o sportu i biznisu

Starsportphoto

Ostali sportovi

Milica Mandić deli svoja iskustva! Slavna šampionka na konferenciji o sportu i biznisu

Podeli vest

Dvostruka olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić (32) podeliće svoja iskustva iz bogate karijere.

Sportska i biznis konferencija održava se prvi put 14. decembra 2023. u hotelu Hajat i ugostiće svetske predavače!

Agencija za sportski marketing i menadžment organizuje prvu regionalnu konferenciju koja okuplja profesionalce u sport biznisu, marketingu i sponzorstvima i dodeljuje nagrade najboljim kampanjama u sportu.

Događaj kroz umrežavanje i obradu tema kao što su: studije slučaja, diskusije i dubinski 1:1 intervjui stavlja fokus na strategiju, biznis razvoj, investicije, sponzorstva, izgradnju brendova, digitalnu komunikaciju, inovacije, medije i angažovanje navijača.

Među panelistima naći će se velika imena srpskog sporta, kao što su pomenuta Milica Mandić i trofejni džudista Aleksandar Kukolj, a specijalno gostovanje najavio je direktor marketinga NBA za Evropu i Bliski istok, Serđo Frijede Bobadilja.

Inicijator i programski direktor Veroljub Zmijanac, objašnjava zašto je ovakav događaj neophodan regionu.

- Mi u regionu u oblasti sporta imamo velike sportske priče, ali nas naše socijalističko nasleđe sprečava da se brže prilagodimo promenama koje dolaze. Šansa da se uskoči u ovaj tok više nije samo prilika, već neminovnost za sve koji misle da ostanu u industriji u narednih deset godina. Verujem da je zadatak svih nas da budemo deo svetskih trendova, učiti i graditi ekonomiju sporta na bazi znanja. Pozivam vas da se priključite konferenciji i da svi zajedno stvaramo mesto pobede biznisa i sporta - rekao je Zmijanac.

Nakon predavanja, panela i radionica, biće proglašeni dobitnici nagrada i to u tri oblasti - najbolji sportski događaj, najbolje sponzorstvo i najbolja kampanja koja se oslanja na sport. Za nagradu mogu da se kandiduju vlasnici sportskih prava, agencije, brendovi i kompanije koje prave uspešne biznise i sprovode učinkovite marketing kampanje u sportu.

Prema rečima Tijane Popadić, direktorke agencije, nagrade u sportu nisu prilika samo za najbolje sportiste, već za ceo ekosistem.

- Profesionalizacija jedne oblasti podrazumeva da svi priznamo da nemamo sva znanja i budemo obradovani činjenicom koliko možemo da naučimo i napredujemo. Gradeći sportske brendove, biznise i sponzorstva videli smo koliko jedni drugima možemo da pomognemo i želimo da okupimo sve radnike u sportu i damo im priliku i prostor da se umreže, nauče nove stvari, inspirišu se, a najbolje da nagradimo - rekla je Tijana Popadić.

Dvojezičnoj konferenciji prisustvovaće ograničen broj učesnika, a ulaznice se mogu naći na sajtu www.peloton.day


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija