• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

03.03.2024

19:43

Skandalozno suđenje Hrvata presudilo Srbiji u Podgorici! Crna Gora ponovo slavila!

Starsportphoto©

Ostali sportovi

Skandalozno suđenje Hrvata presudilo Srbiji u Podgorici! Crna Gora ponovo slavila!

Podeli vest

Izabranice Bojane Popović još jednom bolje od Srbije u dramatičnoj završnici.

Pre tri dana bila je reprezentacija Srbije nadomak velikog iznenađenja u Zrenjaninu budući da je izabranicama Uroša Bregara nedostajalo malo sreće da savladaju Crnu Goru. Ipak, minimalan poraz bio je jasan znak da "lavice" nisu nepobedive te da u Podgorici danas može da bude drame. 

Da je tako - potvrdile su rukometašice u "Bemaks Areni" budući da je Srbija do 55. minuta bila u igri, ali su Crnogorke uz, blago rečeno, sudijsku pomoć upisale novu pobedu nad izabranicama Uroša Bregara - 26:25 (14:14). 

Ponovo je Crna Gora bolje otvorila meč, ali je raspoložena među stativama bila Moli Kubina. Devojka iz Ade nije dozvolila domaćinu da napravi ozbiljniju prevagu iako su imale prednost sudijskog para iz Hrvatske. 

Braća Lončar - Davor i Zoran, u prvom poluvremenu dosudile su čak pet sedmeraca (na kraju devet) Crnogorkama, nije bilo ništa manje ni isključenja zbog čega se dobra igra Srbije nije odrazila na rezultat. Na kraju, sudijski par iz Hrvatske svojom odlukom direktno je uticao na rezultat. 

Jovana Jovović prošla je do linije šest metara, šutirala i matirala golmana Crne Gore, ali je njen gol, kao i nekoliko puta ranije poništen zbog nepostojećeg probijanja. Iznerviralo je to Uroša Bregara koji je zagrlio sudije i čestitao im na izvanrednom kriterijumu u Podgorici...

Foto: Starsportphoto©

 

Kako je počelo drugo poluvreme Srbija je povela sa dva razlike, imale su naše rukometašice nekoliko prilika da steknu i tri gola viška, ali je sudijski tandem uspevao da održi Crnogorke u igri. Ponovo je izabranicama Uroša Bregara najviše problema stvorila Itana Grbić, a briljirala je i Matea Pletikosić.

Igralo se u egalu sve do 48. minuta kada je Davor Lončar dusodio, najblaže rečeno, sporno probijanje Anđeli Janjušević. Sevnula je kontra Crne Gore, gol je postigla Tatjana Brnović i donela "lavicama" preokret. Nažalost, povratka nije bilo. 

Pokušala je Srbija da uhvati priključak u finišu meča, na pet minuta pre kraja Anđela Janjušević postigla je gol, ali je usledila nova skandalozna odluka sudijskog para... Braća Lončar poništile su gol zbog navodnog probijanja Katarine Bojičić. U narednom napadu, deveti penal za Crnogorke koji je realizovala Matea Pletikosić i stavila tačku na meč. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija