• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2023

10:37

Jokić gleda Partizan i ohrabruje me! Doužer progovorio NBA asu i "parnom valjku"

Reuters

Partizan

Jokić gleda Partizan i ohrabruje me! Doužer progovorio NBA asu i "parnom valjku"

Podeli vest

Nekadašnji NBA košarkaš Pi Džej Doužer odlično se snašao u Partizanu posle nešto sporijeg početka, a sada je istakao ulogu Nikole Jokića u njegovoj odluci da dođe u Beograd. Iskreno je Amerikanac govorio o odnosu koji ima sa jednim od najboljih košarkaša sveta, otkrivši da zvezda Denvera redovno gleda crno-bele.

Počeo je Doužer sezonu utakmicom na Tašmajdanu i nakon nekoliko meseci tvrdi da je as Nagetsa Nikola Jokić bio u pravu oko svega što mu je pričao o navijačima i košarci u našoj zemlji.

- Apsolutno! Ispunjena su sva moja očekivanja. Sve što sam čuo o košarkaškoj atmosferi u Srbiji se ostvarilo i jako je uzbudljivo - rekao je Pi Džej novinarima na novogodišnjem koktelu Partizana.

Ne krije Amerikanac da se redovno čuje sa srpskim asom.

- Čujemo se često, gleda naše utakmice, gledam i ja njega i Denver, kada vreme dozvoli. Pokušava redovno da me ohrabri, redovno me upućuje o stvarima koje se dešavaju tamo.

 

Upitan je košarkaš Partizana šta kaže Nikoli kada ga  pita o vremenu koje je do sada proveo u Srbiji?

- Pišem mu da pokušavam da držim korak sa svim što se dešava, nekada ga malo zezam, ali mi imamo takav odnos. I ja njega uvek ohranrujem da bude bolji - kroz osmeh poručuje Doužer.

 Ne krije nekadašnji košarkaš Sakramenta i mnogih drugih klubova da je u Humskoj našao ono što mu je trebalo u ovom momentu karijere.

- Dosadašnje iskustvo mi je bilo jako lepo. Dočekan sam ovde raširenih ruku, definitivno vlada porodična atmosfera, tako da odvojenost od porodice i kuće ne pada tako teško. Mogu slobodno da kažem da imam porodicu ovde u igračima, članovima stručnog štaba, navijačima, svima okolo... Srećan sam.

 

Foto: AP/Photo

 

 

Uporedio je Amerikanac život u Srbiji i Beogradu sa onim što si imao u SAD?

- Jedinstveno je. Drugačije je, ali opet ima nekih sličnosti. Pokušavaš da nađeš mesto na kojem ćeš da uživaš, da skupiš oko sebe dobre ljude. To je ono što sam našao ovde. Želim da svi nastavimo da rastemo i budemo bolji. Svaki dan treba uzeti za ozbiljno i raditi maksimalno. Uvek je dobra stvar početi godinu ispočetka, ali svesni smo da je ovo ista sezona. Znamo da treba još mnogo da napredujemo da bismo došli do konačnog cilja - zaključio je Pi Džej Doužer.

 

Foto: Starsportphoto

Alen Smailagić i Doužer

 

Naredni meč Partizan igra u četvrtak od 18.30 protiv Virtusa iz Bolonje u Beogradskoj areni, a u subotu gostuje Mornaru u Baru. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija