• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.05.2022

10:23 >> 18:00

SJAJNI SRBI TREĆEG DANA ROLAN GAROSA! Novak ide na VAJDU! Krunićeva i Đere u drugom kolu! Laslo protiv MEDVEDEVA, Conga u suzama!

printscreen

Tenis

SJAJNI SRBI TREĆEG DANA ROLAN GAROSA! Novak ide na VAJDU! Krunićeva i Đere u drugom kolu! Laslo protiv MEDVEDEVA, Conga u suzama!

Podeli vest

Na programu je treći dan Rolana Garosa, a srpski teniseri Laslo Đere i Aleksandra Krunić plasirali su se u narednu rundu takmičenja! Đere će ukrstiti rekete sa drugim teniserom sveta, Danilom Medvedevim

Otvoreno prvenstvo Francuske je ušlo u svoj treći takmičarski dan. U prva dva dana nastupilo je pet srpskih takmičara. Olga Danilović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Novak Đoković su izborili učešće u drugom kolu, dok je Dušan Lajović jedini od na igrača završio svoje učešće na Rolan Garosu.

Danas su našu zemlju u Parizu predstavljali Aleksandra Krunić i Laslo Đere.

Aleksandra Krunić je igala duel sa ruskom teniserkom Kamilom Rakhimovom, dok će se Đere suočio sa  Ričardasom Bernakisom.

Oba meča su bila na programu od 11 časova! Đere je bio bolji od Litvanca rezultatom 6:4, 6:4, 6:4, dok je Krunićeva savladala Ruskinju rezultatom 6:4, 6:3

UŽIVO:

- Francuski teniser Žo Vilfred Conga završio je karijeru porazom u prvom kolu Rolan Garosa. Kasper Rud ga je savladao rezultatom 6:7, 7:6, 6:2, 7:6 i plasirao se u drugo kolo turnira, a Congu na taj način ispratio u penziju.

- Andrej Rubljov savladao je Sonvo Kvona sa 3:1 i plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa!

- Poznato je kada će srpski teniseri nastupiti u sredu

- Slovački teniser Aleks Molčan plasirao se u 2. kolo Rolan Garosa pod patronotom novog trenera, Marijana Vajde, doskorašnjeg Novakovog trenera! Molčan će u narednom kolu ukrstiti rekete sa Đokovićem!

- Francuski teniser Rišar Gaske plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa u Parizu, pošto je pobedio 39. tenisera sveta Lojda Harisa iz Južne Afrike posle tri seta, 6:1, 6:3, 6:4. Gaske, 70. teniser sveta, pobedio je posle sat i 52 minuta. On je pet puta oduzeo servis Harisu, koji nije uspeo da napravi nijedan brejk. Gaske će u drugom kolu igrati protiv pobednika duela Amerikanca Sebastijana Korde i Australijanca Džona Milmana.

- Kazahstanska teniserka Elena Ribakina plasirala se u drugo kolo pošto je pobedila Holandjanku Aranču Rus sa 6:1, 5:7, 6:2. Ona će igrati protiv Amerikanke Kejti Volinec, koja je bila bolja od Švajcarkinje Viktorije Golubić 6:2, 2:6, 6:1.

- Francuska teniserka Aliz Korne pobedila je posle sat vremena u prvom kolu Misaki Doi iz Japana sa 6:2, 6:0. Ona će igrati protiv Estonke Jelene Ostapenko, koja je pobedila Italijanku Luciju Bronzeti sa 6:1, 6:4.

KRAJ! ĐERE JE U 2. KOLU ROLAN GAROSA! Sjajno je startovao srpski as, i savladao  Ričardsa Bernakisa sa 3:0 (6:4, 6:4, 6:4). Srbin će u narednom kolu odmeriti snage sa drugim teniserom sveta Danilom Medvedevim!

- Kanadski teniser Denis Šapovalov završio je svoje učešće na ovogodišnjem Rolan Garosu već u 1. kolu, jer je u tri seta poražen od Norvežanina Holgera Runea sa 3:0 (6:3, 6:1, 7:6).

 Drugi teniser sveta Danil Medvedev plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa! Rus je u prvom kolu Otvorenog prvenstva Francuske rutinski savladao Fakunda Banjisa rezultatom 6:2, 6:2, 6:2

12.42 - KRUNIĆEVA U DRUGOM KOLU

Aleksandra Krunić je savladala Kamilu Rakhimovu rezultatom 6:4, 6:3 i tako je izborila drugo kolo Rola Garosa

12.38 - ĐERE OSVOJIO DRUGI SET

Srpski teniser vodi 2:0 u setovima protiv Ričardasa Bernakisa (6:4, 6:4)

12.29 - SJAJNO IDE NAŠIM UČESNICIMA

Krunićeva je blizu pobede, vodi 4:2 u drugom setu , dok  je Đere pred osvajanjem drugog seta (5:4)

11.56. - KRUNIĆKA USPEŠNA U PRVOM SETU

Aleksandara Krunić dobila je prvi set rezultatom 6:4 protiv Kamila Rakhimova

11.49  - ĐERE OSVOJIO PRVI SET

Lalso Đere je osvojio prvi set protiv Ričarda Berankisa rezultatom 6:4

11.34 - I ĐERE DOLAZI DO BREJKA

Naš teniser ima brejk prednosti protiv Ričardasa Berankisa. On vodi 4:2 u prvom setu.

11.27 - KRUNIĆ STIGLA DO BREJKA

Naša teniserka vodi rezultatom 3:1 u prvom setu protiv Kamile Rakhimove

10.30 - DVA NAŠA UČESNIKA DANAS

Aleksandra Krunić i Laslo Đere danas izlaze na teren u okviru mečeva prvog kola na Rolan garosu.

Aleksandra Krunić na terenu broj 13 igra protiv Kamile Rakhimove, dok Đere izlazli na megda Ričardasu Bernakisu na terenu broj 11.

Oba meča startuju od 11 časova, u isto vreme drugi teniser sveta Danil Medevev igra protiv Fakunda Banjisa na stadionu Filip Šatrije

10.20 - Dobrodošli naš blog posveće trećem danu Rolan Garosa


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija