• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2023

12:17

(VIDEO) Tako je bre! U inat hejterima! Novak i društvo ponovo izašli uz pesmu "Veseli se srpski rode"! Reagovao i Dejvis kup!

Starsportphoto

Tenis

(VIDEO) Tako je bre! U inat hejterima! Novak i društvo ponovo izašli uz pesmu "Veseli se srpski rode"! Reagovao i Dejvis kup!

Podeli vest

Napadali su Novaka Đokovića i naše tenisere zbog čuvene pesme Danice Crnogorčević, ali oni za očigledno to ne mare!

Dejvis kup reprezentacija Srbije na današnji meč polufinala protiv Italije u Malagi ušla je uz čuvenu pesmu "Veseli se srpski rode", uprkos žestokim udarima zbog toga!

Naši teniseri, predvođeni Novakom Đokovićem uz istu pesmu ušli su na teren pred meč četvrtfinala protiv Velike Britanije, što je naišlo na žestoke reakcije svih onih koji mrze Srbiju i naš narod. Kukali su i žalili se Šiptari, oglašavali su se hejteri i srbomrsci iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine, kao i mediji iz zapadne Evrope.

Međutim, naši teniseri nisu podlegli pritiscima i pred današnji meč polufinala sa Italijom uradili su isto! Izašli su na teren uz pesmu "Veseli se srpski rode" i tako svima stavili do znanja da ni trunku ne mare za kojekakve pokušaje pritisaka i provokacije hejtera!

Dejvis kup je, usled pritisaka javnosti, uklonio sa svog zvaničnog "Iks" naloga snimak kako naši teniseri izlaze na teren uz tu pesmu. Uprkos tome, naši momci su odlučili da u inat svima ponovo izađu uz istu pesmu, što je jasan odgovor na sve napade sa strane.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Čim su kročili na teren i kada se začula pesma, usledile su ovacije srpskih navijača. Posebno veliki aplauz dobio je Novak Đoković, koji je publici otpozdravljao i mahao.

Pogledajte kako je to izgledalo.

 

 

 

 

Usledila je reakcija i Dejvis kupa, čiji su čelnici juče, usled ogromnih pritisaka, uklonili snimak kako ulazi srpska ekipa na teren. Pred polufinale sa Italijanima objavili su snimak gde naši teniseri pevaju himnu Srbije, a u narednom video snimku možete pogledati kako je to izgledalo. Ovog puta, ipak, nisu objavljivali ulazak našeg tima na teren u Malagi.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija