• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2023

09:37

Ovo se ne pamti! Poznata kvota na Novaka pred AO, ponizili su Nadala

EPA-EFE/NEIL HALL

Tenis

Ovo se ne pamti! Poznata kvota na Novaka pred AO, ponizili su Nadala

Podeli vest

Novak Đoković će na omiljenom grend slemu Australijan openu juriti 11. trofej, a ako je verovati kladionicama neće imati problem da ga osvoji, što bi bio njegov 25. slem u karijeri.

Tokom 2023. igrao je četiri grend slem finala, a osvojio Australijan open, Rolan Garos i Ju-Es open, pa ne čudi što svetski bukmejkeri nikada više nisu verovali u Novaka Đokovića

Kvota da će osvojiti trofej u Melburnu, turnir počinje 14. januara,  je 1,95, dok je daleko iza njega Karlos Alkaraz sa kvotom 4,10.  Treći favorit je Janik Siner iako je imao sjajan finiš 2023. godine sa kvotom osam, a prati ga Danil Medvedev sa kvotom 10,5,  na Rafaela Nadala, koji se vraća na teren posle pauze od godinu dana, kvota je čak 25. Mnogo manje šansi imaju Aleksander Zverev (35), Holger Rune (42), Ben Šelton (56), Stefanos Cicipasa (61), Kasper Rud (71)...

 

Foto: profimedia

Novak Đoković

 

Već su sada poznate kvote i na ostala tri grend slem takmičenja naredne sezone. Na Rolan Garosu trenutno je favoriti Karlos Alkaraz sa kvotom 2,63, dok je Novak Đoković, iako brani trofej, drugi favorit sa kvotom 3,5, na Rafaela Nadala je sedam, a na Janika Sinera 13.

Što se tiče Vimbldona bukmejkeri smatraju da podjednake šanse imaju i Španac i Srbin, a kvota je 2,75, dok je na Danila Medvedeva 15. 

Novak Đoković je ove godine osvojio Ju-Es open, a kladionice smatraju da ima najviše šansi da to ponovi i 2024. godine, kvota je 2,4, dok je na Alkaraza tri, a na Danila Medvedeva devet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija