• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2023

08:58

(VIDEO) Kurti poručio da će Srbi da plate i pate, a naš narod pokazao jedinstvo i rešenost da ostane na svojim ognjištima

Informer

Live TV

(VIDEO) Kurti poručio da će Srbi da plate i pate, a naš narod pokazao jedinstvo i rešenost da ostane na svojim ognjištima

Podeli vest

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti odbacio je u Briselu sve moguće predloge za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine, a ovome su na Informer televiziji govorili narodni poslanik Ljubomir Marić i predsednica Foruma žena sa KiM Vesna Pantović.

Predsednica Foruma žena sa KiM Vesna Pantović, u svom viber uključenju, kaže da Kurti neće stati u svojim namerama. 

- Kurti svesno želi rat na Kosovu i Metohiji. To je čovek koji će provokacijama izazvati eskalaciju, što na stolu što na terenu. Za propast pregovora u Briselu kriv je jedino Aljbin Kurti, koji se smejao cinično i provocirao Aleksandra Vučića tokom sastanka. Aleksandar Vučić i Srpska lista će se boriti za Srbe sa KiM i ZSO - saopštila je Pantović i dodala:

- Kurti je ozbiljan provokator i smatram da ima ozbiljnih psihičkih problema što je i pokazao kreveljenjem na sastanku - zaključila je Pantović.

Foto: Informer.rs/printscreen

Vesna Pantović

 

Narodni poslanik Ljubomir Marić ističe da je Kurti rekao obraćanju novinarima posle sastanka u Briselu da će Srbi na Kosovu i Metohiji da pate i da plate.

- Razgovori u Briselu su obeležili Kurtijevo negiranje sporazuma, ali i priznanje predstavnika MZ da je Kurti kriv za nazadovanje pregovora. Kurti je rekao u obraćanju novinarima posle sastanka u Briselu da će Srbi na Kosovu i Metohiji da pate i da plate. Srbi su pokazali jedinstvo i rešenost da ostanu na svojim ognjištima, a Srbija želi da se formira ZSO - kazao je Marić.

Foto: Masha Bandjur

Ljubomir Marić

 

Naš sagovornik dodaje i da Srbi na Kosovu i Metohiji trpe teror i provokacije od strane Aljbina Kurtija, ali Aleksandar Vučić će se uvek boriti za svoju zemlju i srpski narod.

- Srbi na Kosovu i Metohiji trpe teror i provokacije od strane Aljbina Kurtija, ali Aleksandar Vučić će se uvek boriti za svoju zemlju i srpski narod. Zamislite da je Aleksandar Vučić izjavio da će Albanci da plate i pate, pa ceo svet bi se digao na noge - rekao je Marić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!
Društvo

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!

Plaćeno porodiljsko odsustvo nije, kao što bi moglo da se učini na prvi pogled i kako bi svako zdravorazumski pomislio, zakonsko pravo svake žene na svetu. Neke zemalje garantuju zaposlenima potpuno plaćeno porodiljsko odsustvo, dok druge nude delimično plaćanje - ali neke zemlje uopšte se ne obavezuju na plaćeno porodiljsko odsustvo.

05.05.2024

14:19

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija