• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2023

22:37

Američka filijala, Evropa, u totalnom kolapsu: Ukrajina se raspada u deliće, dok Britanci potajno jure u BRIKS! (VIDEO)

Informer

Live TV

Američka filijala, Evropa, u totalnom kolapsu: Ukrajina se raspada u deliće, dok Britanci potajno jure u BRIKS! (VIDEO)

Podeli vest

Nova Tema dana bila je rat u Ukrajini i pitanje ko profitira od ovog sukoba i kako on ima uticaj na Evropu, a gosti koji su govorili o svemu tome bili su profesor Velimir Abramović i ekonomista Nemanja Antić.

Profesor Velimir Abramović ističe da je plan Evrope je da rastave Ukrajinu kao državu na više delova, a da će neki delovi ući u sastav Ruske Federacije, ali i tvrdi da su hakeri iz Niša doveli Bajdena na vlast.

- Plan Evrope je da rastave Ukrajinu kao državu na više delova, jer Ukrajina ne postoji kao država jednog naroda, kao što to nije bila ni Jugoslavija. Jedan deo Ukrajine će biti Poljska, a drugi deo Mađarska i ti delovi će ući u Evropsku Uniju, dok će ostali delovi ući u sastav Ruske Federacije. Srpski hakeri iz Niša su učestvovali u pravljenju lažnih glasova koji su doveli Džo Bajdena na vlast u SAD-u - rekao je Abramović.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Velimir Abramović

 

Prema tvrdnjama našeg gosta, Zelenski je ruski agent koji je zadužen za rasformiranje Ukrajine i Evropa drhti od mogućeg napada Rusije.

- Sve je to velika predstava jer je čudno što je Zelenski Jevrej a vodi ukrajinske naciste, to dalje implicira da je Zelenski ruski agent koji je zadužen za rasformiranje Ukrajine. Orban dobija gas iz Rusije i to je jedan od najvećih razloga zašto ne želi više da daje pomoć Ukrajini. Evropska vojska ne postoji i oni drhte od mogućeg napada Rusije - zaključio je Abramović.

Naš sagovornik tvrdi i da je Elon Mask projekat ruske državne službe, a da je navodno Velika Britanija već de fakto u BRIKS-u, zbog indijskog porekla državnog vrha te zemlje.

- Elon Mask je projekat ruske državne službe, on je iz Južne Afrike, ali se krije iza toga mnogo dublja priča, a to je veoma duboka država. Ilon Mask radi za Ruse, dok Bil Gejts radi za Zapad. Velika Britanija je de fakto ušla u BRIKS, jer njom sada vladaju Indijci, a Indija je u BRIKS-u - tvrdio je Abramović.

Ekonomista Nemanja Antić navodi da je  u Evropi je Viktor Orban stavio tačku na pomoć Ukrajini, time što je uveo veto, dok je narod u SAD odbio da pomaže tu zemlju.

- U Senatu SAD je odbijeno da narod plaća porez koji će biti usmeren na pomoć Izraelu i Ukrajini, a u Evropi je Viktor Orban stavio tačku na pomoć Ukrajini, time što je uveo veto. Nemačka iako ima nebrojeno rupa u svojoj ekonomiji, pomaže Ukrajinu na sve načine - kazao je Antić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Nemanja Antić

 

Kako kaže naš sagovornik Nemanja Antić, američki fondovi su zarađivali od rata u Ukrajini i preprodavali su ruske dugove i napravili su veliku trgovinu cenama hrane.

- Orban ne drži Evropu kao taoce, kao što je izjavio francuski predsednik, štaviše Orban pokušava da pomogne svojoj državi, ali i Evropi kao celini. Američki fondovi su zarađivali od rata u Ukrajini i preprodavali su ruske dugove. Napravili su veliku trgovinu cenama hrane u nestašici hrane koja vlada svetom i uveli su sankcije Rusiji, a onda se na sve te načine obogatili - objasnio je Antić.

Naš gost kaže i da je Rusija profitirala gasom, vrednim mineralima i elementima i da, iako je Zapad uveo sankcije, Rusi nikad nisu bili bogatiji.

- Ruski tajkuni drže dosta zemljišta na kojima se nalaze veoma vredni minerali, kao što su uranijum. Rusija je profitirala gasom, vrednim mineralima i elementima i iako je Zapad uveo sankcije, Rusi nikad nisu bili bogatiji. Ruski oligarsi su veoma zaradili, ali je Putin odredio sve njihove prihode - naglasio je Antić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...
CNN TVRDI

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...

Iranski predsednik Ebrahim Raisi (63) stradao je u helikopterskoj nesreći koja se u nedelju dogodila u pokrajini na granici s Azerbejdžanom, a nakon jednodnevne potrage danas je utvrđeno da su osim šefa države poginuli i šef diplomatije Hosein Amir-Abdolahijan i još sedam ljudi u letelici. CNN navodi da je Raisi bio najverovatniji kandidat za novog vrhovnog vođu Irana.

20.05.2024

09:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12