• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

01.03.2022

22:27

OŽENIO SE KAPETAN DRAGAN! Brat nove mlade je poznati mafijaš, a otac legenda Beograda!

Društvo

OŽENIO SE KAPETAN DRAGAN! Brat nove mlade je poznati mafijaš, a otac legenda Beograda!

Podeli vest

Kapetan Dragan (67) oženio ćerku Vuka Bojovića i sestru Luke Bojovića

Dragan Vasiljković (67), poznatiji kao Kapetan Dragan, nekadašnji vođa paravojne jedinice "Knindže", oženio se ćerkom Vuka Bojovića, Marijom (43).

Njih dvoje su poslednje dve godine u vezi, a venčali su se prošle godine.

- Tačno je, venčali smo se prošle godine. Živimo na Avali s vukom Hasom i čoporom mačića koje je naš vuk usvojio. Verujte mi da nema ništa lepše od životinja - rekao je na početku razgovora Dragan i otkrio kako mu je u braku sa 24 godine mlađom suprugom, inače sestrom Luke Bojovića.

- Savršeno nam je. To je naša mirna luka. Sve je lepo, smireno, preciznije, sve je u najboljem redu. Marija je predivna supruga - dodao je za "Kurir".

Kapetan Dragan i Marija Bojović su se družili pre nego što su započeli emotivnu vezu, jer je njen otac Vuk Bojović, legendarni direktor beogradskog zoološkog vrta, bio njegov najbolji prijatelj.

- Kad sam izašao iz zarobljeništva, Vuk i ja smo bili nerazdvojni, a i njegova ćerka je bila tu uz mene. Jednostavno se desila ljubav, neke stvari ne možete rečima da objasnite - kaže on.

- Kad Marija jednog dana ostari i umre, ja ću naći mlađu i meni će da ostane kompletna imovina. To mi je plan. Odmah ću da nađem neku zanosnu mladu i ima da uživam - kazao je on apropo razlike u godinama.

Inače, Vasiljković je pravosnažno osuđen na 13 i po godina robije zbog ratnog zločina u Kninu i Glini tokom rata, a od prošle godine je slobodan čovek. Njegov najbolji prijatelj, a otac njegove druge supruge, Vuk Bojović, preminuo je 17. septembra 2014.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Predragm

pre 2 godine

Njenog brata su ubili mafijasi pa se nada da ce je kapetan Dragan zastiti. A on bez prebijenog dinara nasao ko ce da ga izdrzava. Izgubice i on glavu zbog nje mafija ne prasta.

Botovi komentiraju za parizerr

pre 2 godine

jebala vam ta zlocinacka guba svima iz informera mamu u usta i fasista vucica ruska vojska nema ni za hranu

Dule

pre 2 godine

Капетане, желим вам сву срећу и нека ове године дође и принова у ваш дом.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija