• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

28.03.2022

16:52

AKO JE VIDITE - ODMAH ZOVITE POLICIJU! Dejana (13) iz Novog Sada nestala sinoć!

Privatna arhiva

Društvo

AKO JE VIDITE - ODMAH ZOVITE POLICIJU! Dejana (13) iz Novog Sada nestala sinoć!

Podeli vest

Dejana (13), koja je 22. marta nestala u Novom Sadu, sinoć je pronađena, ali je ubrzo potom navodno ponovo pobegla.

Dejana ima crnu kovrdžavu kosu i braon oči, a visoka je oko 160 centimetara.

Iako su isplivale informacije da je nađena u teškom stanju, njena majka kaže da je bila dobro. Kad su je doveli kući, iskoristila je prvu priliku da ponovo pobegne.


- Doveli smo je kući, a ona je uveče opet pobegla. Verujte mi da ja više ne znam ni gde da je tražim, gde da idem. Okupala se i iz kupatila izletela napolje. Da mogu bar da lociram broj telefona drugarice sa kojom beži... - priča Dejanina majka za Telegraf.rs.

Kako dodaje, devojčica je sinoć pronađena kod Novosadskog sajma.

- Otišla sam sinoć sa bivšim mužem i njegovim kolegom tamo da proverimo da nije opet tamo. Nije bila tamo, sve smo pregledali. Verovatno neće tu da bude jer očekuje da je tražimo i neće da je pronađemo. Otišle su na neko drugo mesto, ali gde, to ne znam - dodaje.

Razlog koji je devojčica navela za odlazak je to što "želi da ide napolje i da uživa".

- Gde da uživa sa 13 godina, gde bi ona da ide? Ta drugarica sa kojom beži je od nje tarija dve - tri godine i ona je odvlači. Takođe je problematična. Da je opet nađem, bojim se da će opet da pobegne. Kada odem u policiju, odmah znaju zašto sam došla - kaže uznemirena majka.

Dejana ima crnu kovrdžavu kosu i braon oči, a visoka je oko 160 centimetara. Porodica moli svakog ko je vidi da se javi policiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 2 godine

Pričajte vi šta hoćete, donosite zakone o nekakvim pravima deteta, sve to samo dovodi do većih problema i roditelji sve manje imaju mogućnost da "ukrote" maloletnicu koju je dohvatilo loše društvo. BATINA JE IZ RAJA IZAŠLA, to je provereno najefikasniji lek za ovakve dripuše. Čuj ti nju, sa 13 godina hoće da ima slobodu da radi šta hoće i da uživa u životu - naravno da je u pitanju narkoman.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Putin ovo mora sprečiti po svaku cenu, opstanak Rusije je u pitanju! Kome idu milijarde iz paketa pomoći Kijevu?!
Lukav plan, ali zamalo

Putin ovo mora sprečiti po svaku cenu, opstanak Rusije je u pitanju! Kome idu milijarde iz paketa pomoći Kijevu?!

Lavovski deo sredstava iz paketa pomoći Ukrajini od 61 milijardu dolara, koliko su SAD izdvojile, biće utrošen na popunu odbrambenih rezervi samih Sjedinjenih Država i nabavku naoružanja za Ukrajinu, opet u SAD, kao i na destabilizacija situacije u zemljama oko Rusije - Belorusiji, Kazahstanu, Kirgistanu, Jermeniji. Obični Ukrajinci neće dobiti ništa direktno od ovog "zlatnog tuša". Osim obaveze da poginu iz zahvalnosti za pruženu pomoć na bojnom polju za interese Vašingtona.

06.05.2024

21:23

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija