• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.07.2022

08:00

Mts ti poklanja 150 GB

mts.rs

Društvo

Mts ti poklanja 150 GB

Podeli vest

Sezona mts poklona nema granica. Novi poklon u nizu je 150 GB interneta za sve korisnike koji u julu ili avgustu odaberu neku od Omorika tarifa. Nakon odabira željene Omorika tarife, narednih šest meseci mts daruje dodatnih 25 GB – ukupno 150 GB za bezbrižno surfovanje. Pa ko uspe sve da potroši!

Pravi je trenutak da se opredelite za neku od Omorika tarifa. Bez obzira da li ste uzeli Omoriku 3, 8 ili 16, cena pretplate biće ista - 1.599 dinara u prvih 12 meseci korišćenja u slučaju da imate dvogodišnji ugovor. Izaberete li, primera radi, Omorika 16 tarifu, očekuju vas neograničeni pozivi u zemlji, neograničeno korišćenje aplikacija Fejsbuk, Vajber, Votsap, Instagram, Tviter i TikTok, kao i 41 GB u prvih šest meseci sa dodatno surfovanje.

Foto: mts.rs

Dobre vesti i za one kojima su potrebni zaista neograničeni internet, pozivi, poruke, i dodatni gigabajti u romingu. Sve što je potrebno jeste da izaberu Soko Lite ili Soko Max tarifu i narednih šest meseci pretplata će im biti umanjena 25%, uz uslov da se opredele za tarifu u trajanju od 24 meseca.

Požurite u poslovnicu radi dodatnih informacija ili posetite stranicu mts.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihail

pre 1 godinu

Kome Vi nesto poklanjate MTS i MTL srpski pljackasi Otimaju mesecno po 1 (KM) sa racuna pretplatnika .Jebem Vam srpsku mater u picku ProkletuJesam Srbin ali cu uzeti hrvatsku karticu prvom prilikom Fiksni broj MTL sam odjavio JEBEM VAM SRPSKU MAJKU

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija