• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.06.2023

10:15

DRIVE CAFE - Pravi "partner" tokom putovanja

NIS

Društvo

DRIVE CAFE - Pravi "partner" tokom putovanja

Podeli vest

Među stalnim posetiocima NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica, Drive Cafe restoran je uveliko postao sinonim za idealno mesto na kome ćete napraviti kratak predah i odmoriti se tokom putovanja.

Bogata gastronomska ponuda i raznovrsni asortiman proizvoda po kojima je Drive Cafe postao prepoznatljiv odlična su preporuka da svako vaše putovanje obogatite posetom nekoj od odabranih NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica i saznate šta je ovoga puta Drive Cafe pripremio samo za vas!

Ukoliko je u pitanju porodično putovanje, za svakog člana porodice naći će se proizvod koji će nastavak puta učiniti još ugodnijim. Ukusni i uvek sveže pripremljeni sendviči čine poseban deo gastronomske ponude u Drive Cafe restoranima. Ovde možete  pronaći dve vrste sendviča, pakovane i sveže pripremljene, a ono što ih bez sumnje povezuje je nezaboravan ukus kome ćete se uvek rado vraćati. 

Jedan od favorita je i Panini sendvič, koji dolazi u tri varijacije – sa ćurećom šunkom, govedinom ili piletinom, uz pažljivo odabranu selekciju sireva koji uključuju čedar i plavi sir. Takođe se izdvajaju i tost sendviči, baget sendvič sa pilećim štapićima, i nešto tradicionalniji sendviči sa pršutom i četiri vrste sira.

Foto: NIS

Ono što je sigurno je da će najmlađi posetioci uživati u svim ukusima nezavisno koji odaberu, a ukoliko požele da se zaslade, tu je raznovrstan izbor krofni sa bogatim punjenjem  koje su dostupne sa više dodataka i u više aranžmana. Svaki slatki i slani zalogaj možete da obogatite različitim ukusima sveže ceđenih sokova i na taj način svoj savršeni dan dopunite  i odgovarajućom dozom vitamina.

Ukoliko još niste probali Drive Cafe kafu, u šta sumnjamo, uvereni smo da će posle prve posete Drive Cafe postati neizostavan "pit stop" tokom svakog narednog putovanja.  Da li ste, između ostalog,  znali da Drive Cafe restorani, ponosno nose titulu najvećeg coffee shop-a u Srbiji?  Prepustite se  čarima luksuznog blenda  kafe izvrsnog kvaliteta koja vodi poreklo iz najstarije italijanske pržionice, a za koji god ukus  da se opredelite, budite sigurni da će kako aroma tako i ukus Drive Cafe kafe odisati kvalitetom i svežinom u svakom gutljaju. 

Ukoliko želite da zavirite dublje u ponudu Drive Cafe restorana, na prvom sledećem putovanju napravite pauzu na nekoj od odabranih NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica u Srbiji i saznajte zbog čega je Drive Cafe vaš idealan partner na svakom pređenom kilometru. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NIS podržao nabavku opreme za GAK "Narodni front" (FOTO)
Društvo

NIS podržao nabavku opreme za GAK "Narodni front" (FOTO)

U okviru društveno odgovornog programa „Zajednici zajedno“ kompanija NIS je pružila podršku Ginekološko akušerskoj klinici „Narodni front“ opremanjem embriološke laboratorije savremenim aparatima vrednim više od 11,6 miliona dinara, koji će doprineti povećanju kapaciteta ove ustanove za sprovođenje postupaka vantelesne oplodnje.

20.06.2023

14:50

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija