• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

25.07.2023

12:00

Povuci čep za Tuborg nagradu! Ohladi se uz Tuborg i osvoji brojne nagrade

Tuborg

Društvo

Povuci čep za Tuborg nagradu! Ohladi se uz Tuborg i osvoji brojne nagrade

Podeli vest

Tuborg je pripremio nagradnu igru za sve ljubitelje ovog piva – POVUCI ČEP ZA TUBORG NAGRADU.

Iskoristite dobar povod da se rahladite uz aromu svog omiljenog piva i osvojite neku od preko 1.000 nagrada.  U periodu od 20. juna do 31. jula, potrošači su u prilici da osvoje pet iPhone telefona, 150 kompleta karata za Lovefest za dve osobe, 150 Wacky sheep dukseva, 150 Wireless slušalica i 550 Wacky sheep majica.

Foto: Tuborg

 

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, a nagradu su osvojili ukoliko ispod čepa ambalaže pronađu dobitni kod sa grafičkim prikazom poklona. Jednostavnim slanjem slike unutrašnjeg dela čepa putem Viber aplikacije na broj telefona +381 63 1411258, nakon čega  operater proverava ispravnost slike čepa  i prikuplja lične podatke dobitnika neophodne za dostavu poklona.

Ambalaža Tuborg piva na kojoj potencijalno možete naći dobitni kod, isključivo pripada limitiranoj seriji pakovanja Tuborg Green povratne staklene ambalaže od 0,5l  i Tuborg Green nepovratne staklene ambalaže od 0,33l.

Ukoliko do sada niste proverili šta se krije ispod vašeg Tuborg čepa, požurite dok sve nagrade ne budu izvučene, a više informacija o samoj nagradnoj igri možete pronaći na sledećem vebsajtu www.povucizanagradu.rs 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija