• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.01.2024

17:26

Stravično vršnjačko nasilje u Sremskim Karlovcima! Majka zatekla modro dete kako plače - Dečak joj otkrio pakao koji je preživeo!

printscreen

Društvo

Stravično vršnjačko nasilje u Sremskim Karlovcima! Majka zatekla modro dete kako plače - Dečak joj otkrio pakao koji je preživeo!

Podeli vest

Udarac ispod oka, a onda i u potiljak, ovakve povrede pretrpeo je dečak (11) iz Sremskih Karlovaca navodno, od strane svojih vršnjaka vraćajući iz škole. Ni sam ne zna zašto, a ni njegov drug nije ostao pošteđen. Majka A.Š. pretrnula je od straha, a kako tvrdi, ovakvo nasilje ne dešava se prvi put.

Naime, A.Š. iz Sremskih Karlovaca 23. januara vratila se posla, dan je bio kao i svaki drugi, sve dok nije ušla u sobu svog sina i videla ga modrog i uplakanog na krevetu.

Dečak je, kako je ispričala, u početku odbijao da govori, nije želeo da ražalosti svoju majku, ali na njeno insistiranje ispričao joj je horor kroz koji je prošao.

- On se u utorak vraćao sa drugom iz škole kada su ti problematični dečaci počeli da ih prate. Nakon toga prišli su mom sinu i zadali mu udarac ispod oka, posle par metara napali su i njegovog druga - počela je priču A. Š.

Kako tvrdi, njen sin uzeo je telefon kako bi snimio maltretiranje i imao dokaz kod sebe, međutim kada su dvojica dečaka shvatila šta on radi, navodno je dobio udarac u potiljak.

- Presavio se od bola i skoro ostao bez svesti, počeli su i da ga vređaju. Kada nam je sve ispričao odmah smo obavestili i školu i policiju - navela je majka.

Ona je napomenula i da ovo nije prvi put da njen sin trpi nasilje od istih dečaka, te da su je pre par meseci iz škole zvali zbog incidenta.

- Pedagog me je zvao da dam izjavu, jer je jedan od tih dečaka napao moje dete i pocepao mu pantalone. A ni tu nije bio kraj, već je nastavio da ga zadirkuje i gurka - otkrila je ona.

Ipak ni nakon svega dečaka nisu ostavili na miru, kako A.Š. tvrdi, počele su i jezive pretnje.

Ovaj slučaj, kako je i potvrđeno, prijavljen je policiji, a kasnije je prosleđen i tužilaštvu kao i centru za socijalni rad, međutim, ruke su vezane jer su u pitanju maoletnici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Svi smo važni! NAOS u akciji pomoći ugroženim porodicama! (VIDEO)
Live TV

Svi smo važni! NAOS u akciji pomoći ugroženim porodicama! (VIDEO)

U emisiji "Info jutro" o borbi protiv nasilja pričali smo na jedan drugačiji način. Govorili smo o pomoći žrtvama, osnaživanu porodica i žena, mladih i prevenciji nasilja. Ove teme su i u fokusu rada Nacionalne asocijacije za podršku - "NAOS", koju vodi gošća emisije Maja Jovanović.

26.01.2024

12:57

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija