• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.03.2024

10:16

Zamenili su bravu, ne plaćaju račune, pomozite mi! Stanodavac na mukama

printskrin/društvene mreže

Društvo

Zamenili su bravu, ne plaćaju račune, pomozite mi! Stanodavac na mukama

Podeli vest

U poslednje vreme sve je više slučajeva u kojima stanodavci imaju ozbiljnih problema sa stanarima koji ne plaćaju račune, demoliraju stanove, čak i na svoju ruku menjaju brave i ključeve.

Samo jedan takav slučaj u nizu osvanuo je na društvenoj mreži "fejsbuk" u grupi "Pravna pitanja". Naime, jedan očajni  stanodavac je potražio savet šta da radi sa bahatim stanarima. 

- Molim vas za savet, kako izbaciti podstanara iz stana koji ne želi da napusti stan, a pritom je promenio i bravu. Molim za savet samo one koji znaju konkretno rešenje - napisao je on u grupi "Pravna pitanja".

Zatim je usledila lavina komentara i saveta ostalih korisnika kako stati na put takvim podstanarima.

- Ja sam obila bravu, promenila, stavila moju, uz dva svedoka... Iznela sve njihovo. Nije me interesovalo šta će oni da urade. Šta god. Moje je. Odneli su stvari, dala sam im bravu. Naravno psovke pljuštale. Zadržala sam njihove stvari u iznosu koliko para duguju. Tačka kraj - napisala je gospođa koja je imala isti problem.

Foto: printscreen facebook

 

Za početak isključiš mu struju... Odmah kod advokata... Komunalna policija... - glasili su komentari.

Bilo je i onih koji su ponudili "povoljno izbacivanje" podstanara koji neće da izađu. 

 

 


 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija