• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.02.2019

16:31

NADREALNA SCENA NA CARINI KOD VRŠCA! Pokušali da prokrijumčare čak POLA TONA robe!

Vesti

NADREALNA SCENA NA CARINI KOD VRŠCA! Pokušali da prokrijumčare čak POLA TONA robe!

Podeli vest

Prilikom carinske kontrole u blizini Vršca danas je zaplenjen kombi sa pola tone robe poreklom iz Mađarske, u kom se nalazila hrana za pse i mačke, kafa, čokolade i lego kocke, koju nije pratila nikakva dokumentacija, saopštila je Uprava carine. Prekršaj je otkriven oko jedan sat posle ponoći, nakon što su carinski službenici zaustavili „pežo ekspert“ vršačkih registarskih oznaka

U razgovoru sa carinicima 71-godišnji Vrščanin je rekao da se vraća iz Subotice, gde je kupio hranu za pse i mačke, pokazavši pri tom i fiskalni račun prodavnice hrane za kućne ljubimce u kojoj ju je navodno nabavio.

(FOTO) ZAPLENA DROGE NA ULAZU U SRBIJU! U posebnim bunkerima u BMW-u krio više od 20 kg MARIHUANE!


Međutim, roba za koju je račun bio izdat nije odgovarala onoj koja je zatečena u kombiju.

Roba je bila namenjena prodaji na pijaci u Vršcu, a kupljena je na subotičkoj pijaci, gde je vozač dobio lažni fiskalni račun "u slučaju da bude zaustavljen".

Detaljnom kontrolom utvrđeno je da se u kombiju nalazi 380 kilograma hrane za pse i mačke koja je bila spakovana u džakove od po 10 i 3 kilograma. Pored toga, otkriveno i oko 20 kilograma kafe različitih proizvođača, ali i 530 čokolada, kao i 81 kutija lego kocki.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)
Društvo

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)

Odlazak na letovanje nažalost ponekad može da se pretvori u vrlo loše i neprijatno iskustvo - čak traumatično. Devojka iz Srbije po imenu Ivona ispričala je na TikToku kroz koje sve stresne situacije je prošla sa svojim društvom prilikom povratka iz Grčke, a sve zbog turističke agencije i njenih radnika, koji su jednu njenu drugaricu čak ostavili namerno na granici!

06.05.2024

19:39

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija